Categories: ActualitateFlash

Înşelată de falşi angajaţi ai Apa Prod

Oana Mihnea

O femeie de 45 de ani din municipiul Hunedoara a fost victima unei înşelătorii, după ce i-a lăsat pe doi indivizi necunoscuţi să intre în locuinţă.
Totul s-a întâmplat în miezul zilei. Femeia le-a deschis uşa celor doi bărbaţi, care s-au prezentat drept angajaţi ai societăţii Apa Prod. Escrocii i-au explicat femeii că trebuie să îi desfunde câteva ţevi din locuinţă. După ce au pulverizat o substanţă oarecare în chiuvete, bărbaţii i-au cerut hunedorencei plata, 120 lei pentru serviciile prestate. Aceasta le-a dat banii ceruţi, fără măcar să îşi pună un semn de întrebare. Când le-a cerut chitanţa, escrocii i-au spus că vor reveni a doua zi, pentru că nu au cele necesare la ei. Şi, duşi au fost în doar câteva clipe. La scurt timp, femeia a realizat că a fost păcălită şi a anunţat autorităţile. Acum, poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe cei doi escroci ca să fie traşi la răspundere pentru fapta lor.
Legat de acest incident, societatea Apa Prod le transmite cetăţenilor să fie foarte precauţi cu persoanele care nu se legitimează şi pretind că lucrează la furnizorul de apă. „Societatea Apa Prod nu are competenţe privind verificarea instalaţiei de apă interioare, iar angajaţii poartă echipament inscripţionat şi au asupra lor legitimaţii de serviciu ştampilate, prin care pot fi identificate numele şi funcţia fiecăruia“, se arată în comunicatul transmis de Apa Prod SRL Deva.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • ,,se arata in comunicatul SC Apaprod SRL Deva" asa se incheie articolul,chiar este SRL-ul lui v.Arion care sifoneaza SRL-ul la greu de sute de milioane de lei lunar prin firma fantoma a lui T. M .SEFUL ACHIZITIILOR

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago