Categories: Actualitate

Încep verificările pentru apa de ploaie

Cristina Ghenea

Reprezentanţii SC ApaProd SA anunţă demararea campaniei de preschimbare a contractelor consumatorilor care locuiesc la case.
„Campania presupune verificări în teren a suprafeţelor deţinute de proprietari şi compararea acestor date cu cele pe care noi le deţinem. Urmărim, în mod deosebit, suprafaţa totală, cea betonată, cea construită şi cea neconstruită, precum şi scurgerile de apă, respectiv unde anume se scurge apa – în reţeaua de canalizare sau pe pământ, în grădini. Aceste date ne sunt utile îndeosebi pentru calculul apei meteorice”, a declarat Bogdan Leucuţa, asistent relaţii publice şi comunicare în cadrul SC ApaProd SA. Acesta a adăugat că, în cadrul campaniei, vor trebui verificate suprafeţele declarate de 4.434 de consumatori din Hunedoara şi de 3.992 de consumatori din Deva.
„Prin serviciul denumit apa meteorică, oamenii nu plătesc apa de ploaie, ci operaţiunile de captare, transport şi epurare ale acestei ape. Acest serviciu este existent şi taxabil în toate ţările civilizate care beneficiază de instalaţii de apă şi canalizare”, a mai precizat reprezentantul ApaProd.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago