Incendiu într-un apartament din Hunedoara

Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul doi al unui bloc de pe strada George Enescu din municipiul Hunedoara. Pompierii militari au fost nevoiţi să-i eva­cu­eze pe doi dintre cei aflaţi în imobil cu aju­torul autoscării.
„Echipele de intervenţie ajunse de urgenţă la locul incendiului au evacuat 4 persoane, dintre care 2 cu ajutorul autoscării, din apar­tamentul situat deasupra celui în care se dezvolta incendiul. Pompierii au luat această decizie pentru protecţia locatarilor, deoarece casa scării era inundată cu fum şi nu per­mitea evacuarea oamenilor fără riscuri. O altă persoană s-a autoevacuat dintr-unul din­tre apartamente înaintea sosirii pompierilor. Patru oameni, care au suferit atacuri de pa­nică, au fost monitorizaţi de cele două echi­paje de prim ajutor şi echipa cu medic a SAJ prezente la locul intervenţiei”, a informat ISU Hunedoara.
Pompierii au stins incendiul în aproximativ o jumătate de oră, ca mai apoi să facă cer­cetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la izbucnirea focului. În operaţiunile de stingere a incendiului au fost implicate echi­paje ale Detaşamentului Hunedoara cu 2 auto­speciale de stingere, 1 autoscară, 1 am­bulanţă SMURD tip B2 şi 2 echipaje ale SAJ Hunedoara. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Condamnare după condamnare

Un tânăr din municipiul Lupeni, con­dam­nat de mai multe ori pentru furt încă de când era adolescent, s-a ales cu

Beat criţă, şi-a bătut părinţii, apoi a plecat cu tractorul la plimbare

Cei doi bătrâni şi-au iertat fiul şi n-au mai depus plângere. Individul nu scapă însă de răspunderea penală, pentru că

Pensionari prinşi băuţi la volan

Deşi s-ar crede că experienţa de viaţă îi face mai responsabili, doi pensionari au do­vedit contrariul. Amândoi au fost prinşi

Închide