Încă un urmărit de autorităţile austriece a fost prins la Deva

28 februarie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Poliţiştii din Deva au reuşit, în urma unei acţiuni, să prindă un devean în vârstă de 38 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare austriece au emis un mandat european de arestare.

Bărbatul, care figura ca persoană urmărită internaţional, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara şi urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia, în vederea confirmării mandatului de arestare. Austriecii cer extrădarea acestuia, pentru a fi cercetat cu privire la săvârşirea unor infracţiuni de furt pe teritoriul acestui stat. Potrivit anchetatorilor austrieci, bărbatul, împreună cu alţi complici, ar fi sustras, în cursul anului 2018, mai multe utilaje folosite în construcţii, în valoare de aproximativ 55.000 de euro, pe care ar fi intenţionat să le transporte în România.
”Unul dintre complicii deveanului, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Veţel, de asemenea urmărit internaţional, a fost prins de poliţiştii hunedoreni în data de 22.02.2019 şi arestat preventiv pentru 15 zile”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Criminalul din Vulcan, condamnat la aproape şapte ani

Un bărbat din Vulcan, Nicolae Maier, de 42 de ani, a fost trimis în judecată de procurorii hunedoreni pentru omor,...

Fotbal, Liga a II-a: Energeticianul legitimează alţi jucători

Aflată în criză de puncte şi departe de obiectivul iniţial, formaţia din Valea Jiului face transferuri de jucători în această...

Arcaşii deveni, pe podium la naţionalele de cadeţi

După recent încheiatele întreceri de seniori şi juniori desfăşurate la Deva, 90 de sportivi cadeţi legitimaţi la 12 cluburi din...

Închide