Categories: Actualitate

Încă o persoană înşelată prin metoda „accidentul”

Alice Brandisz

Un tânăr de 24 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a prezentat la Poliţie, unde a anunţat că a fost înşelat cu 1.000 de euro prin metoda „accidentul“.
Tânărul a povestit că în în jurul orei 02.00 noaptea, a fost sunat pe telefonul fix de un bărbat care s-a recomandat a fi vărul său, din Brăila. Acesta l-a anunţat că a fost implicat într-un accident rutier, în care a rănit grav un copil. La un moment dat, convorbirea telefonică a fost preluată de un alt bărbat, presupus procuror, care i-a spus că în acest caz, vărul său are nevoie de 5.800 de euro ca să se împace cu familia minorului accidentat. Hunedoreanul, de bună credinţă, i-a spus bărbatului că nu dispune de toată această sumă, ci doar de 1.000 euro. Se pare că şi aceşti bani au fost suficienţi aşa-zisului procuror, iar la indicaţiile acestuia, tânărul s-a deplasat în municipiul Deva, unde a lăsat suma de bani de care dispunea sub ştergătorul parbrizului unei maşini. Toate acestea, pentru a-şi ajuta ruda aflată într-o situaţie dificilă, după cele prezentate de apelant.
După ce a ajuns înapoi acasă, victima l-a sunat pe vărul său să-i confirme cele întâmplate. Atunci, păgubitul şi-a dat seama că a fost înşelat într-un mod grosolan. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru înşelăciune.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Corvinul Hunedoara a primit licența de participare în competițiile europene

Joi, 23 mai, UEFA a comunicat Federației Române de Fotbal decizia cu privire la solicitarea…

o zi ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că la o unitate sanitară de pe la noi se în­tâmplă lucruri tare…

2 zile ago

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală, inaugurată la Spitalul Judeţean Deva

O nouă Secţie de Radiologie şi Imagistică Medicală a fost inaugurată ieri în corpul nou…

2 zile ago

Bulina albă

Prof. Mihaela Marița, Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida” din Petroșani Pentru organizarea unui simpozion internațional la…

2 zile ago

Bulina neagră

Dan Vîlceanu, deputat Pentru că l-a mușcat pe deputatul Florin Roman, cei doi încăierându-se chiar…

2 zile ago