Categories: ActualitateFlash

Boxerul Ciprian Apodăresei, arestat preventiv pentru vătămare corporală din culpă

Natalia Bumbac

Un conflict spontan iscat între doi tineri în noaptea de sâmbătă spre duminică 15 mai, în faţa unui local din Simeria, l-a băgat pe unul în puşcărie iar pe al doilea în comă, pe patul de spital.

Traumatisme acute la cap
În noaptea fatidică de 14 spre 15 mai, Daniel Enache, de 33 de ani, din Simeria, se afla în barul L’EXCES din Simeria, împreună cu soţia şi mai mulţi prieteni. În jurul orei 3.45 a ieşit din bar, iar când a vrut să reintre nu a mai fost lăsat de către agentul de pază al localului, un tânăr de 26 de ani, din Deva. Motivul pentru care agentul de pază, Ciprian Apodăresei (foto), cunoscut fiind ca practicant de box, nu l-a lăsat pe bărbatul din Simeria să revină în local ar fi fost că programul de funcţionare se apropie de ora închiderii.
Potrivit IPJ Hunedoara, între cei doi s-a iscat un conflict spontan, în urma căruia simerianul a căzut pe spate şi s-a lovit cu capul de scările de la intrarea în club. Daniel Enache a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Deva. „Bărbatul este internat la Secţia de Terapie Intensivă, cu traumatism cranio-cerebral acut, fractură la baza craniului şi hematom subdural. Pronosticul medicilor cu privire la evoluţia de sănătate a acestuia este unul rezervat”, au informat reprezentanţii spitalului devean.

A contestat arestul preventiv
Faţă de Ciprian Apodăresei, oamenii legii au început urmărirea penală pentru vătămare corporală din culpă, purtare abuzivă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind reţinut şi dus cu propunere de arestare la Judecătoria Deva. Luni, 16 mai, instanţa a admis cererea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile, hotărârea nefiind definitivă. Împotriva deciziei de arestare preventivă, Ciprian Apodăresei a depus contestaţie, urmând să fie soluţionată de instanţa superioară.
Aşa cum am menţionat mai sus, Ciprian Apodăresei practică boxul din fragedă copilărie. În 2005 a obţinut titlul de campion naţional de box la cadeţi, iar doi ani mai târziu a devenit vicecampion mondial la box, tot la cadeţi. În anii trecuţi, Ciprian Apodăresei a mai fost implicat în alte scandaluri. În 2013 a ajuns în spital după ce a fost agresat de doi tineri, în faţa unui bar din Deva.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Aaaa Daaaaa lati luat pt ca a lovit unul de al vostru... se pare ca IPJ isi face treaba daca vrea ... Dar de Margan caree bate femei .copii minori. El si echipajul lui de ce il ascundeti??? Pe cine are in spate Margan de il ascundeti de toate prostiile pe care le face ... vedem tot feluri de comm din toate partiile despre faptele lui si nimeni nimik... si din cate vad in oras sunt si adevaratele faptele...nu va este rusine ??? Ce rusine ca faceti pe fata jmenurile... si la ziar dati ce vreti... nu ati lasat sa publice un articol despre margan... sper sa mai pateasca cativa politisti asa poate va faceti datoria... voi puteti face ce vreti ca nu va ia nimeni la raspundere... dar nu va iarta soarta ... jeguri corupti ce sunteti

  • O sa cadeti cu tot cu el... asa cum pera sa dus la.puscarie cu seful politiei .litera cu berbeceanu asa cadeti si voi cei care il acoperiti... o sa fiti colegi de camera cu margan si echipajul lui... faceti stiri din nimik ... si cele adevarate le ascundeti... musamalizati.ca e campanie electorala .sa nu creada lumea ca mai este vreun grup de interlopi in oras... intradevar nu mai exista... doar un grup de scandalagi .drogati.etc... stie toata lumea cum ei se drogau in crama... cula .baderca.erwin.margan ionut.balasa... care a sifonat iati iertat ... si mergeti partasi cu ei la fapte... IPJ HD = SPATELE LUI MARGAN... poate credeti ca e cineva frustrat sau are ciuda pe el personal... chiar deloc ... dar a disparut pera... si ati adus voi politisti un altul... daca va faceati datoria de la inceput nu lua amploare... mai dureaza pana va faceti treaba ... in Romania pana nu moare unu nu se face nik... dupaia se vad vinovati... dar uite ca soarta face sa moara tot de la voi ca sa vedeti odata ca tre sa va faceti datoria bai oameni de 2 lei nu sa va faceti gasca cu ei... Politia Din Deva cea mai corupta IPJ= CORUPTIA aveti rabdare si o sa vedeti ca nu minte nimeni

  • Ipj prin comisarul Pitulescu il protejeaza pe Pera, Matei , Vali orfanu, Florinut, Ninja ptca ca ii sifoneaza pe altii. Asta e realitatea. Pera si sclavii lui comit infractiuni, iar Pitulescu ii protejeaza pt ca sunt sifoanele lui. Oe Margan nu-l mai protejeaza nimeni. L-a protejat doar Riscuta. Perasifon e ,,cancerul,, Devei. La puscarie cu el.

  • Posibil ... dar nu se vad infractiunile facute de ei... si dintre ei nu prea is pe acasa... florinut.matei.is plecati.... si ca de obicei dati vina pe ninja ca de el va luati pt ca atat puteti... asa ca nu au de ce sa protejeze si pe cine... margan baderca balasa ionut. I vad zilnic la politie... alte detali nu pot da ... si doar sa reclame ...

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

12 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

12 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

12 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

12 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

12 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

12 ore ago