Împuşcat în picior de un coleg

03 pistolUn bărbat de 41 de ani a ajuns ieri la spital, cu o împuşcătură de toată frumuseţea în picior. Acesta nu a fost victima vreunei agresiuni, nici nu a participat la vreo încăierare armată, ci a fost împuşcat din greşeală de un coleg de serviciu.
Bărbatul, de 31 de ani, avea la el un pistol cu bile, armă neletală, iar colegul său s-a arătat interesat de obiectul respectiv. Aşa se face, că bărbaţii, ambii din Deva, angajaţi la o fermă avicolă din Mintia, au ieşit după programul de muncă în parcarea din faţa fermei şi s-au pus pe studiat pistolul. L-au învârtit şi l-au sucit pe toate părţile, iar din greşeală, posesorul armei a apăsat pe trăgaci. În acel moment, pistolul s-a descărcat, glontele lovindu-se mai întâi de o piatră, ca mai apoi să ricoşeze şi să ajungă drept în gamba bărbatului de 41 de ani. Astfel, victima a reuşit să vadă cum funcţionează pistolul cu bile, testându-l chiar pe prorpia piele, iar „pistolarul” a demonstrat că nu ştia foarte bine ce armă poartă în tocul de la şold.
În urma incidentului, rănitul a fost transportat la Spitalul din Deva, la secţia de chirurgie plastică. Pentru această faptă, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pe numele autorului, pentru vătămare corporală din culpă şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. (N.Bumbac)

Un gând despre „Împuşcat în picior de un coleg”

  1. ..cu siguranta asa a fost.. cred si eu.. AU IESIT IN PARCARE asta ca sa nu bage firma la probleme iar bila a ricosat din piatra in picior.. ce cred eu …..pe fondul unor discutii si adversitati s-a ajuns la o situatie de conflict bila din pistol a fost trasa in piciorul victimei iar de acolo a ricosat in ,,PIATRA VINOVATA DIN ARTICOLUL DE MAI SUS,, As fi curios sa vad cum ORGANELE DE ANCHETA finalizeaza dosarul parca vad ca ,,Pistolarul,, isi primeste inapoi arma din dotare (si nu as vrea s-al intilnesc suparat pe undeva) iar ce impuscat primeste un BASTON . Finalul anchetei . Sincer nu ar trebui sa fie asa trebuie sa se dea o sentinta reala petru a descuraja si pe altii . Multumim pentru articol si ca ne tineti la curent cu stiri

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.