Categories: EvenimentFlash

I-a sărit poliţistului în cârcă, să nu-i ia permisul

Carmen Cosman

Un şmecher de Constanţa, care conducea un BMW decapotabil pe DN7, în zona localităţii Ilia, a plătit scump pentru purtarea sa, după ce a sărit la oamenii legii.

I-a rupt cămaşa agentului

Totul a pornit după ce un echipaj din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene-Serviciul Rutier Hunedoara a oprit în trafic un autoturism BMW, al cărui conducător auto a efectuat depăşirea neregulamentară a unei coloane de autovehicule. „Poliţiştii au efectuat semnalul de oprire a conducătorului auto, un bărbat de 33 de ani, din Constanţa”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Iar de aici, a pornit tot circul. În momentul în care i s-a adus la cunoştinţă măsura contravenţională şi complementară de reţinere a permisului de conducere pentru fapta comisă, bărbatul a devenit recalcitrant. Mai întâi, i-a ameninţat pe poliţişti, după care a sărit, la propriu, în spatele unuia dintre agenţi, rupându-i acestuia cămaşa şi rănindu-l.

Nu are voie să părăsească ţara

„Ca urmare a comportamentului violent, poliţiştii l-au imobilizat pe constănţean şi l-au condus la sediul IPJ Hunedoara, după care au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, în vederea efectuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, a mai spus Niţu. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi a fost apoi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile. Instanţa a stabilit doar aplicarea interdicţiei de a nu părăsi ţara pe numele lui Ovidiu Giurescu, dar procurorii vor face recurs.

MesagerulHunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

9 ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

9 ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

9 ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

9 ore ago

Învinuită de distrugere. Supărată că a pierdut, o femeie a făcut zob un aparat de păcănele

Femeia din Simeria, amatoare de jo­curi de noroc, și-a folosit poșeta drept armă în lupta…

9 ore ago