Categories: Actualitate

I-a cedat inima la locul de muncă

O femeie care muncea la fabrica din municipiul Lupeni, unde sunt îmbrăcate în piele volane pentru mai multe mărci renumite de autoturisme, a murit ieri dimineaţa, cel mai probabil din cauza unui infarct.

Angajata de 35 de ani a ajuns la muncă şi i s-a făcut rău, iar colegii ei au chemat ambulanţa însă medicii n-au mai putut face nimic, în ciuda eforturilor de a o resuscita.
„Ambulanţa a fost solicitată în jurul orei 6,00 dimineaţă, la firma respectivă. Din datele pe care le avem, reiese că pacienta decedată  era cunoscută cu antecedente cardiovasculare. În 2010, a fost la noi la urgenţă cu o criză hipertensivă şi în 2011, cu probleme circulatorii. Pacienta avea 35 de ani şi medicii de pe ambulanţă au încercat manevrele de resuscitare respiratorie, dar fără succes. Pacienta a ajuns la serviciul prosectură, în vederea stabilirii cauzei morţii de către medicul legist”, a declarat dr. Doru Neamţu, directorul Spitalului Municipal Lupeni. Inspectoratul Teritorial de Muncă Hunedoara a declanşat o anchetă în acest caz. „Noi am preluat ancheta, deoarece femeia a murit în spaţiul în care îşi desfăşura activitatea la locul de muncă, iar din primele date reiese că a murit din cauza unui infarct miocardic”, a declarat Ileana Bodea, şeful Biroului de Securitate şi Sănătate în Muncă Petroşani. (M. Gânju)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • nici nu stiti sa va informati bine,fabrica unde lucram confectioneaza huse pentru masini, de volane e peste drum :) repede a-ti facut si voi articol :|

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

3 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

3 zile ago