Categories: Ultima Ora

Hunedoara: Cinci persoane au ajuns la spital, în urma unui incendiu

Cinci persoane din municipiul Hunedoara au ajuns la spital, în această seară, în urma izbucnirii unui incendiu, într-un apartament situat în cartierul Micro 6.
Pompierii au fost solicitaţi să intervină, în jurul orei 19, pe strada Siretului, unde o locuinţă situată la etajul doi al unui bloc ardea mocnit. Din primele cercetări efectuate de echipajele sosite la faţa locului, se pare că focul izbucnise din cauza unui aparat electric lăsat sub tensiune. Mai grav este că în momentul producerii incendiului, în interiorul locuinţei se afla o singură persoană: o fetiţă de numai patru ani. Copila pornise televizorul, când priza a făcut o flamă şi focul a început să se extindă. A ieşit rapid pe geam, şi şi-a strigat bunica, aflată în faţa blocului.
”Adunam hainele, când nepoata a ieşit pe geam şi mi-a zis să urc sus, că a puşcat priza. A vrut să se uite la desene şi când a aprins televizorul a explodat priza. Nu e prima dată când avem probleme cu curentul electric, se suprasolicită reţeaua pe casa scării şi ar trebui să fie efectuată o expertiză”, a declarat bunica fetiţei. Din fericire, copila nu a păţit nimic. Iar asta pentru că un tânăr de 18 ani a intrat în apartament şi a salvat-o.
”În urma incendiului, cinci persoane au fost intoxicate cu monoxid de carbon – trei femei, dintre care una a suferit şi un atac de panică, un bărbat în vârstă de 71 de ani, şi un tânăr de 18 ani – care a suferit şi arsuri de gradul 1 la picior, după ce a intrat în locuinţă pentru a salva o fetiţă. Toţi cei răniţi sunt vecini de la etajele trei şi patru. Nu se pune problema de o suprasolicitare a reţelei electrice, a fost ceva sub tensiune, aflat în apropierea unor materiale inflamabile, şi astfel a izbucnit incendiul”, a precizat cpt. Ovidiu Oprean, comandantul Detaşamentului de Pompieri Hunedoara. (Cristina Ghenea)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

21 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

21 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

21 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

21 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

21 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

21 de ore ago