Categories: Publicitate

HP Spectre x360 16, un laptop spectaculos

HP Spectre x360 16 este noua versiune a uneia dintre cele mai bune serii de convertibile de pe piață. Bine renovat la interior și la exterior, acesta se remarcă prin debutul unei noi dimensiuni a ecranului, cele mai recente procesoare Intel, opțiuni grafice dedicate, conectivitate avansată, componente precum o cameră web de înaltă performanță și, bineînțeles, sistemul de operare Windows 11.

 

Un model premium care era considerat cel mai frumos din segment, dar care, pe lângă un design și o finisare la superlativ, oferea și restul caracteristicilor pe care le putem aștepta de la un „convertibil” premium menit să convingă orice utilizator: mobilitate, versatilitate, conectivitate, productivitate, securitate și autonomie.

 

HP Spectre x360 16: convertibil premium

 

Cu HP Spectre x360 16, compania multinațională extinde seria cu un ecran de 16 inci, care este din ce în ce mai mult folosit ca o variantă intermediară ce combină avantajele laptopurilor de 15 și 17 inci. Acesta oferă o gamă variată de panouri, inclusiv opțiuni IPS LCD sau OLED cu rezoluție nativă 4K, raport de aspect 16:10, ideal pentru lucru și cu suport pentru VESA True Black HDR și calibrarea culorilor.

 

Laptop HP Spectre – oferte (eMAG)

 

Bineînțeles, toate panourile sunt multi-touch cu suport activ pentru stylus, sensibile la presiune și la înclinare. Noua dimensiune a ecranului și reducerea marginii permit acestui model să ofere un spațiu de vizualizare suplimentar de 22 mm față de versiunea de 15 inchi și un raport ecran/corp de 91%.

 

La fel ca întreaga serie x360, dispune de o balama de 360 de grade care facilitează utilizarea în mai multe moduri, tabletă sau „cort”, pe lângă modul tradițional de laptop. În plus, acesta este primul notebook de consum HP fabricat din aluminiu CNC reciclat, într-o secțiune ecologică care se extinde la materialul tastaturii și la ambalajul din fibră turnată pentru a contribui la reducerea impactului asupra mediului. De asemenea, are ratingurile EPEAT Gold și ENERGY STAR.

 

La interior, acesta are un procesor nou, și anume a unsprezecea generație Core-H35 de la Intel, cu noua grafică Iris Xe. La baza acestei soluții, HP oferă, de asemenea, grafică dedicată NVIDIA GeForce RTX 3050, iar toate acestea sunt completate de memorie RAM DDR4-3200 MHz, unități solid-state PCIe NVMe pentru stocare internă și suport suplimentar pentru memoria Intel Optane.

 

Conectivitatea este la același nivel cu restul specificațiilor, cu suport pentru WiFi 6E și Bluetooth 5.2, două porturi Thunderbolt 4, un port HDMI 2.0b, un port USB Type-A 10Gbps, ieșire pentru căști, o mufă de alimentare (deși puteți folosi porturile Thunderbolt și pentru încărcare) și un cititor de carduri microSD.

 

Există, de asemenea, o tastatură retroiluminată, patru difuzoare cu sunet reglat de Bang & Olufsen și o baterie de 83Wh despre care producătorul susține că va asigura 14 ore de autonomie. Vine cu un adaptor de alimentare de 90W despre care HP spune că poate încărca bateria de la 0-50% prin conectarea acesteia timp de doar 45 de minute.

 

Laptop HP Spectre – idei

 

Un alt punct de atracție este camera web. În timp ce producătorii folosesc în general soluții low-cost, HP a echipat acest model cu o cameră cu unghi larg de 5 MP pentru a îmbunătăți videoconferințele. Nu numai că înregistrează clipuri video mai clare, dar funcționează, de asemenea, cu software-ul HP pentru a activa funcții de inteligență artificială care includ un „Beauty Mode” (retușarea din mers a calității imaginii) și un alt „Auto Frame” care urmărește utilizatorul în timp ce se mișcă pentru a-l menține în cadru.

 

Camera are, de asemenea, capacități cu infraroșu pentru utilizarea cu Windows Hello pentru autentificare și securitate, completate de un cititor de amprente inclus. Și, ca o atingere plăcută, există un obturator pentru a acoperi camera atunci când nu este utilizată.

 

Nu există nicio îndoială că acesta este un model de luat în seamă în ceea ce privește calitatea construcției, ecranul OLED, baza hardware și de conectivitate reînnoită și versatilitatea enormă de utilizare. Este unul dintre cele mai bune de pe piață și, alături de Lenovo Yoga, cea mai avansată serie de convertibile oferită de industrie.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

15 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

15 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

15 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

15 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

15 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

15 ore ago