Hoţul de la bijuteria „Avantaje” a fost prins

30 iunie 2009 | 2 Comentarii | Publicat in: Eveniment, Flash

 

01 hot bijuterii

Sorina Popa

Suspectul în cazul furtului de bijuterii de la magazinul „Avantaje” a fost adus, ieri, la Deva, după ce a fost prins pe Litoralul românesc.
Reamintim că în data de 19 iunie, un tânăr a intrat în magazinul de bijuterii şi le-a cerut vânzătoarelor să îi arate două lanţuri de aur, în valoare de 21.000 de lei. Când s-a văzut cu bijuteriile în mână, hoţul a luat-o la fugă cu ele. Până să se dezmeticească vânzătoarele, bărbatul era departe. 

La mare, la soare
Ulterior, poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi celelalte probe şi au reuşit, în 10 zile de la comiterea furtului, să îl identifice pe suspect. Acesta este Gheorghe H., de 25 de ani, din municipiul Orăştie. După ce a furat bijuteriile, hoţul le-a vândut la jumătate de preţ. Cu banii obţinuţi, el a plecat la mare, la Costineşti, într-o binemeritată vacanţă. Acolo, în câteva zile, el a cheltuit toţi banii. Ca să-l prindă, poliţiştii hunedoreni au lucrat împreună cu cei din Constanţa.  O escortă formată din poliţişti ai Biroului de Investigaţii Criminale Deva s-a deplasat la Costineşti, de unde l-au preluat pe suspect. Ieri, el a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. VARUTZ spune:

    cei mai prosti hoti:))=)) cum sa furi dintro bijuterie numa vreo 25 de milioane:))=)) poi ori dai gaura de vreo 2-3 miliarde ori te lasi la mana ta:)) PROSTILOR!!!!!

  2. Deiu spune:

    Ba Varutz esti un prost tata, poi cum sa fure ala de 2-3 miliarde daca a rugato pe vanzatoare sa`i arate 2 lanturi ? Crezi ca daca el ii cerea 1 kg de aur aia ii arata toate bijuteriile de magazin ? :)) ce Vita esti ma omule
    :))

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fotografia lui Michael Jackson, furatã din centrul Petroşaniului

Dana Istudor  Fanii regelui muzicii pop din Valea Jiului au rămas şi fără singurul loc unde puteau să se reunească...

Director nou la SC ECO SID Hunedoara

De astăzi, Gheorghe Cical, funcţionar în cadrul biroului de urbanism al Primăriei Deva, şi consilier local al municipiului Hunedoara, este...

Realizatori, vă ordon: tâmpiţi-i…!

Editorialul meu de azi vine ca un ecou a ceea ce a scris Mircea Lepădatu cu puţin timp în urmă...

Închide