„Hoţii din afumători“ bagă spaima în săteni

03 afumatoareOana Mihnea

Din cauza unor indivizi necunoscuţi, care dau târcoale gospodăriilor de ceva vreme, locuitorii unor sate de pe Valea Mureşului au ajuns să doarmă iepureşte.
Chiar dacă au trecut sărbătorile de iarnă, oamenii de la sate mai sacrifică şi acum porci. De aceea, în această perioadă, unele afumători din gospodării sunt ticsite de carne şi produse din carne. Prilej numai bun pentru „vizitatori nepoftiţi“, veniţi de cine ştie unde, ca să dea iama în curţile oamenilor.
Grija sătenilor a început după ce o femeie de 78 de ani din satul Cuieş, comuna Ilia, a păţit-o pe propria piele. Într-una din nopţile trecute, când a ieşit afară din casă, a auzit nişte zgomote ciudate prin curte. Tocmai atunci, un individ încerca să fugă. Femeia, speriată, dându-şi seama că cineva vrea să o lase fără ce are, a început să îşi strige soţul ca să vină cu puşca, în speranţa că va speria hoţul. Acesta a reuşit să scape, făcându-se nevăzut în întuneric. Imediat, femeia a anunţat autorităţile. După mai multe verificări făcute de oamenii legii la faţa locului, aceştia au găsit ascunşi după o căpiţă de fân din grădină, şase saci cu carne şi câteva aparate electrice.
„Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, autori necunoscuţi au forţat lacătul de la afumătoare, de unde au sustras mai multe kilograme de carne şi produse din carne, iar dintr-o anexă gospodărească au luat un flex, o maşină de găurit şi un aparat de sudură. Prejudiciul a fost recuperat, iar poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării suspecţilor. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat“, a declarat agentul de poliţie Laura Bradu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Accident la Vulcan, provocat de un şofer beat

Un şofer din municipiul Vulcan este cercetat penal după ce a lovit cu maşina un pieton şi apoi a fugit

Devean împuşcat de un agent de pază

Duminică seara, în jurul orei 21.30, doi bărbaţi din Deva au ajuns dintr-un bar, direct la spital. Totul a început...

Ziua europeană a numărului de urgenţă 112, aniversată la Deva

Ziua europeană a numărului de urgenţă 112 este aniversată, mâine, la Deva, prin implicarea instituţiilor care fac parte din Sistemul

Închide