Actualitate

Hoţii de la Termocentrala Paroşeni speră să fie iertaţi

Cei doi indivizi au păcălit paznicii termocentralei şi au reuşit să fure mai multe bunuri în valoare de circa 7.000 de lei. Un echipaj de poliţie le-a luat urma şi aceştia au fost prinşi în timp ce-şi aruncau prada în Râul Jiu.

Tinerii au fost trimişi în judecată pentru infracţiunea de furt calificat, dosarul fiind înregistrat pe rolul Judecătoriei Petroşani, şi au sperat că vor scăpa de răspundere, cum se întâmplă la hoţii de cărbune, pentru că în cele mai multe cazuri Complexul Energetic Hunedoara nu se mai constituie parte civilă. Cei doi tineri din Vulcan, M. Robert şi J. Iosif Alin, au cerut judecătorilor din Petroşani să le acorde un răgaz pentru a se împăca cu păgubitul, iar instanţa de judecată le-a admis solicitarea.
Indivizii au dat o spargere la o magazie a Termocentralei Paroşeni şi au furat cabluri de cupru în valoare de circa 7.000 de lei. Furtul a fost descoperit de reprezentanţi ai termocentralei, care au şi sunat la poliţie. O patrulă de poliţie i-a găsit în apropierea S.E. Paroşeni, pe un drum lateral, pe suspecţi. Aceştia erau într-un autoturism şi când au văzut echipajul au aruncat cablurile în Râul Jiu, pentru a scăpa de dovezi. Bunurile au fost recuperate şi înapoiate termocentralei. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

7 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

8 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

15 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

15 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

15 ore ago