Hoţii de fier distrug blocurile nefinalizate

După ce hoţi din municipiul de pe Cerna au furat şi crucile din fier din cimitir, se pare că acum, unii dintre aceştia s-au aciuat prin blocurile părăsite de pe strada Munteniei.
Imobilele respective au fost construite la sfârşitul anilor 80, de către societatea ICSH, însă ele nu au mai fost finalizate. Din acest motiv, blocurile se degradează de la un an la altul. Hoţii însă nu se lasă şi acum, s-au mutat cu furatul pe strada Munteniei. Ei distrug plafoanele clădirilor, scoţând armătura de fier din beton. Ieri, mai multe plafoane au căzut, după ce hoţii de fier vechi au „lucrat” în imobilele cu pricina. Nimeni nu a fost rănit, dar cei mai supuşi riscurilor sunt boschetarii care locuiesc pe acolo, mai ales în perioada friguroasă. Astfel, există pericolul ca oamenii fără case să se trezească cu tavanul în cap.
Conducerea Primăriei municipiului Hunedoara se află în discuţii cu proprietarul celor trei blocuri nefinalizate de pe strada Munteniei, pentru a le prelua şi a le duce la bun sfârşit. Acolo se doreşte să se construiască locuinţe ANL, pentru tineri. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare