Hoţi de telefoane mobile, prinşi de oamenii legii

27 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Să cauţi un hoţ care a furat un telefon mobil este ca şi cum ai căuta un ac în carul cu fân. Totuşi, poliţiştii hunedoreni au reuşit să prindă câţiva autori de infracţiuni de acest fel.
Unul dintre ei este un bărbat de 49 de ani, din Vulcan, care i-a furat unei femei telefonul mobil din buzunar. Femeia se afla la cumpărături într-un supermarket din municipiul Hunedoara, unde există sistem de supraveghere video. Hoţul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind pus sub control judiciar de către procurori. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili dacă bărbatul a mai comis şi alte infracţiuni.
De asemenea, poliţiştii petroşăneni au identificat doi minori de 14 şi 15 ani, ambii din Lupeni, care ar fi intrat, prin forţarea unei ferestre, într-o locuinţă din Petroşani, de unde au furat un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei. Cei doi minori sunt cercetaţi în stare de libertate pentru acuzaţie de furt calificat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 28.04.2017

În lumea sportului minţii din sudul judeţului s-a produs o despărţire surprinzătoare între un tehnician şi un club din zonă....

Pedeapsă cu repetiţie pentru violatorul de prostituate din Petroşani

Tânărul din Petroşani, Alin Adrian Koracsony (foto), acuzat că a violat o minoră care practica prostituţia pe şoseaua de centură...

Holograf şi Bănică jr. la „Ziua municipiului Deva”

În acest an, „Ziua municipiului Deva” se va desfăşura în data de 1 iunie. Consiliul local (CL) Deva a aprobat...

Închide