Categories: Actualitate

Hotelul Ceres din Geoagiu-Băi, în plin proces de modernizare

Magdalena Şerban

Hotelul Ceres din Geoagiu-Băi se află, începând de anul trecut, sub conducerea unui manager tânăr, care se pare că în scurt timp, a reuşit să pună lucrurile în mişcare prin noi pachete de oferte.

Sală de întruniri, în preţul cazării
„Hotelul deţine o sală de conferinţe ultramodernă, prevăzută cu 35 de locuri. Aici, se pot organiza întâlniri din sfera business, tot felul de conferinţe şi simpozioane, în general, dezbateri tematice sau chiar cursuri şi susţineri de examene. Aceasta este dotată cu proiector şi ecran de proiecţie, flipchart, iar participanţii se pot bucura în pauze, de cafele şi răcoritoare de la barul de zi, plus mâncare de la restaurantul unităţii. Acesta are 130 de locuri şi, pe lângă faptul că serveşte clientela noastră, poate fi şi închiriat, pentru evenimente. Personalul este unul calificat, fiind vorba de un hotel cu state vechi în turism. De asemenea, mai punem la dispoziţia clienţilor saună, masaj, piscină acoperită, sală de sport şi bază de tratament balnear”, spune Radu Bogdan (foto), directorul Hotelului „Ceres”. Conform acestuia, pentru sala de conferinţe, există oferte foarte avantajoase. Astfel, dacă cineva doreşte şi cazare, în funcţie de perioada vizată şi de numărul de camere asumat, tariful practicat pe zi, pentru închirierea sălii, poate fi chiar zero.

Către trei stele
Până nu demult, unitatea hotelieră era călcată doar de pensionarii cu diverse probleme de sănătate, care veneau să se refacă la băi, cu bilete de tratament prin Casa de Pensii şi în baza unei recomandări medicale. Aceştia rămân clientela fidelă a hotelului, însă noua administraţie doreşte să atace noi segmente de piaţă, serviciile de aici modernizându-se considerabil. „Vrem să mărim aria de adresabilitate, să înregistrăm şi alte venituri, în afara celor clasice, obţinute din cazări şi într-un fel sau altul, să ne dezvoltăm armonios, în timp. Ce-i drept, avem ca obiectiv clasificarea pe o treaptă superioară celei actuale, una de trei stele. Pentru a satisface nevoile clienţilor, care de la an la an se diversifică tot mai mult şi pentru a ne alinia noului trend turistic, am realizat o serie de investiţii, procesul de modernizare urmând să continue”, mai arată directorul Bogdan. De precizat că hotelul se află sub tutela Ministerului Muncii şi dispune de 245 de locuri de cazare, având camere şi apartamente de două şi de trei stele.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Masă zilnică gratuită pentru copiii din Vețel

Magdalena Șerban Potrivit Ordinul ministrului educaţiei şi al ministrului agriculturii şi dezvol­tării rurale nr. 3.840/81/2024…

7 minute ago

Orăștioara de Sus: drumuri bune, din finanțări câștigate pe diferite axe și fibră optică pentru o acoperire extinsă

Magdalena Șerban Fiecare primar se organizează ad­mi­nistrativ în funcție de carac­te­ris­ticile și nevoile comunității pe…

7 minute ago

În câteva zile, Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului devean va fi dată în folosință

Așteptarea va lua sfârșit în scurt timp. Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean…

57 de minute ago

Stabilitatea politică la guvernare aduce stabilitate în România

Stabilitatea politică la guvernare aduce stabilitate în economie și un risc redus de instabilitate socială…

58 de minute ago

Premieră la UVT: se lansează platforma online cu materiale didactice bac.uvt.ro

Universitatea de Vest din Timișoara lansează anul acesta platforma bac.uvt.ro, unde elevii din întreaga țară pot…

2 ore ago