Categories: ActualitateFlash

Hoţ tânăr, dar perseverent!

Un băiat de 16 ani, din Călan, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţişti, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.
Poliţiştii au stabilit că adolescentul B.G. a intrat prin efracţie într-un imobil din satul Vâlcelele Bune, însă a fost surprins de proprietar şi a fugit, nereuşind să fure ceva. Însă băiatul nu s-a lăsat păgubaş şi a încercat o altă casă din aceeaşi localitate, de unde a furat cinci sticle de whisky. Mai mult, tot în aceeaşi noapte, nemulţumit probabil de captura realizată, B.G. a mai intrat în curtea unei locuinţe din acelaşi sat, de unde a furat o borsetă cu mai multe bunuri, pe care a găsit-o într-o maşină parcată în curte, ale cărei uşi erau descuiate.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au aflat că în borseta furată de adolescent erau documentele personale ale păgubitului, trei carduri de credit şi un carton pe care erau scrise… codurile PIN ale cardurilor. Ulterior, cardurile au fost înapoiate păgubitului chiar de fratele hoţului, dar acesta s-a trezit fără 800 de lei, sumă extrasă de pe două dintre carduri.
Cercetările în cauză sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Bretea Română, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a suspectului. (A. Nedelcoff)

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

10 ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

10 ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

10 ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

10 ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

10 ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

10 ore ago