Categories: Actualitate

Hoţ prins în flagrant la Sântuhalm

Un tânăr de 18 ani din Deva a fost prins în flagrant de poliţişti într-o anexă a unei gospodării din localitatea Sântuhalm, unde a mers, în plină zi, să fure fier vechi.
Băiatul a fost văzut de un vecin când a sărit gardul casei, care a anunţat poliţiştii, proprietarii nefiind acasă. Astfel încât, la momentul în care oamenii legii au ajuns la locul cu pricina, hoţul a fost luat prin surprindere. Din datele IPJ Hunedoara, tânărul a escaladat gardul împrejmuitor şi a pătruns într-o anexă a gospodăriei situate în Sântuhalm, în momentul în care proprietarii nu erau acasă. Acesta a sustras mai multe deşeuri metalice pe care intenţiona să le valorifice la un centru de colectare a fierului vechi.
Deveanul a fost dus la sediul poliţiei pentru audieri în legătură cu fapta comisă. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a tânărului. Hoţul de fier vechi prins în flagrant de poliţişti va fi cercetat în stare de libertate. (N.Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

2 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

2 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

2 ore ago