Categories: Eveniment

Hoţ din buzunare, prins şi băgat în arest

Oana Mihnea

Marţi, poliţiştii din cadrul Formaţiunii de Investigaţii Criminale Haţeg au reţinut un bărbat în vârstă de 29 de ani,  Filip Bobi Mutaşcu, din oraşul respectiv, suspect de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, acesta a fost prezentat ieri, de către procurori, Judecătoriei Haţeg, care a decis trimiterea lui în arest preventiv.

Strategia de acţiune a hoţului era simplă, dar productivă. Mai precis, acesta acţiona doar pe timp de noapte şi numai în zone centrale din oraş. Pentru a obţine mai uşor ceea ce îşi dorea, aborda diferite persoane, pe care le întâlnea pe stradă şi încerca să intre în vorbă cu ele, dând dovadă de multă prietenie şi amabilitate. Odată luate cu vorba, victimele se trezeau fără portofele sau telefoane. În acest mod a reuşit să fure de la trei persoane, bunuri în valoare de 3.000 lei. Acestea au fost recuperate şi urmează să fie restituite celor păgubiţi.
Potrivit declaraţiei subcomisarului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Filip Bobi Mutaşcu este suspect de comiterea mai multor furturi şi se fac în continuare cercetări pentru stabilirea întregii sale activităţi infracţionale.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

17 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

17 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

17 ore ago