Categories: Gura lumii

Gura lumii, 8.05.2020

Vorbesc gurile rele că o duduie de la o unitate medicală de la noi trebuie să le spună procurorilor de ce a făcut o achiziţie, acum, în pandemie, când mai important era să se ocupe de cele necesare cadrelor medicale. Cârcotaşii au aflat şi acum au lansat zvonul că respectiva a scăpat de mai multe ori cu tot felul de „cumpărături“ de la firme de unde încasează ceva comisioane, dar acum nu mai are noroc. Zvonerii de serviciu susţin prin târg că omul nostru are de pregătit acum dosare întregi cu documente, pentru a explica cheltuielile masive într-un domeniu în care nimeni nu s-a gândit că ar fi nevoie în această perioadă grea. Dar, se pare că duduia noastră a prins momentul în care lumea nu prea e atentă şi a zis că va da lovitura. Însă, are şi ea ceva prietene bune pe acolo, care au reclamat situaţia.

Zarvă mare zilele acestea într-o firmă, după ce fiul rătăcitor s-a întors. Spun cârcotaşii de serviciu că e nebunie totală în locul respectiv, nu ştiu salariaţii ce să mai creadă, de ce s-a întors omul nostru la locul faptei, cum ar veni. Gurile rele povestesc prin târg că respectivul a înţeles că e mai bine pentru el acolo şi nu departe de foştii colegi. Dar, experienţa i-a prins bine şi acum vede cu alţi ochi, susţin zvonerii, toate problemele din firmă. Problema este cu poliţele pe care le are de plătit unora care i-au făcut necazuri, şuşotesc cârcotaşii. Acum, timpul ne va arăta dacă omul se va răzbuna sau nu şi toate vor merge bine de acum încolo.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

4 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

4 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

4 ore ago

Au furat la greu, iar acum plătesc! Percheziţii și suspecți reținuți!

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Ser­viciului de Investigaţii Criminale Hunedoara, fiind acuzaţi de…

4 ore ago

Escrocheria „Călugărița” face ravagii în conturile românilor. Infractorii au găsit o nouă metodă de a obține venituri consistente

Inventivitatea infractorilor pare să nu cunoască limite, aceștia punând mereu la cale noi metode prin…

4 ore ago