Categories: Gura lumii

Gura lumii 8.02.2017

Politicienii nu se pot abţine în a-şi vedea de propriul interes, chiar şi atunci când ţara fierbe. Sperând că actuala putere va fi dărâmată de oamenii revoltaţi, ieşiţi în stradă în toată ţara şi se vor pune ei în fruntea bucatelor, exponenţii partidului galben nu s-au abţinut în a îngroşa rândurile protestatarilor. Deşi, oficial, nu recunosc acest lucru. Este şi cazul câtorva săgetaţi autohtoni, care s-au infiltrat printre oamenii care scandau sloganuri împotriva adversarilor lor politici, în timp ce mărşăluiau pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ. Discreţi din fire, oamenii noştri şi-au tras şepcile pe ochi şi s-au plimbat prin oraş, laolaltă cu mulţimea revoltată. Iar, atunci când a fost cazul, au jucat roluri de ghizi, îndrumându-i pe protestatari către „cuiburile” adversarilor politici, pentru a se asigura că nu îi lasă în linişte.

Spun gurile rele că un interlop cunoscut în urbea cu cetate, vânat de oamenii legii şi judecat în mai multe dosare, nu s-a dezvăţat de apucăturile care l-au băgat după gratii în trecut. Individul, deşi nu poate ieşi din casă, foloseşte diverse mijloace la distanţă pentru a-şi tortura victimele. Acesta are câteva persoane pe care le ameninţă periodic, fără să aibă un motiv de a face acest lucru. De la mesaje de ameninţare în miez de noapte, până la telefoane insistente, au de suportat victimele interlopului, care încearcă să se apere apelând la autorităţi. Doar că, autorităţile s-au dovedit cam palide în acest caz, nefiind dispuse să ţină cont de toate faptele interlopului, pentru a-l trimite acolo unde îi este locul, luând faţă de el măsuri prea blânde, în raport cu violenţele pe care le-a făcut.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

17 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

17 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

17 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

17 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

17 ore ago