Categories: Gura lumii

Gura lumii 7.06.2017

Spun gurile rele că sticleţilor din capitala de est a judeţului li s-a pus pata pe nişte amărâţi de comercianţi pe care-i scarmănă cu sau fără motiv. Prin metoda consacrată – ai şapcă, n-ai şapcă – indivizii s-au pornit să combată evaziunea fiscală, scuturându-i pe nişte mici întreprinzători, ai căror afaceri au o cifră cât salariile sticleţilor pe două luni. Şi, ce să vezi, l-au luat în vizor tocmai pe un vânzător conştiincios cu acte în regulă şi casă de marcat. I-au găsit lipsă câteva pixuri. Destul cât să-l cheme la secţie şi să-l pună să scrie cu mâna sa că are marfă de contrabandă. Ceea ce era total fals şi a făcut să-i sară muştarul omului. Aşa de tare, încât le-a amintit că sunt orbi la adevărata evaziune, unde se învârt afaceri de milioane de euro.

Nu se ştie exact de ce, dar nişte dascăli de la o şcoală prestigioasă din municipiul cu cetate s-au făcut de mirul lumii. Oamenii noştri au mers să-şi potolească foamea la un restaurant din vârful dealului şi după ce s-au ghiftuit, au „uitat” să achite nota de plată. Mai mult de atât, cârcotaşii spun că au fost şi aroganţi cu angajaţii localului. Nici în ruptul capului ospătarii nu au putut scoate banii de la ei. Aşa încât, au fost nevoiţi să apeleze la şefii lor pentru a-i determina să le achite mâncarea. Care nu a fost puţină şi nici ieftină, încât să fie trecută la pierderi.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu”  Hunedoara  Deva pentru lecturare în…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele din sudul județului nostru cum că un individ uns cu toate alifiile,…

17 ore ago

Bulina albă

Geanina Marin Diu, profesor la Grădinița PP3 din Petroșani Pentru organizarea unui spectacol caritabil în…

17 ore ago

Bulina neagră

Marius Ș., din municipiul Lupeni Pentru că a fost condamnat la închisoare după ce a…

17 ore ago

Dragoste cu năbădăi între doi foști soți din Vulcan

Ea a invocat faptul că este o victimă a partenerului, că este abuzată fizic și…

17 ore ago

Amintirea unui cântec frânt…

Biblioteca Județeană „Ovid Densu­sianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara, a organizat un…

17 ore ago