Categories: Gura lumii

Gura lumii 6.09.2016

Vorbesc cârcotaşii că un consilier judeţean săgetat, care vrea să candideze pentru un post de parlamentar la alegerile generale din decembrie, este de fapt omul fostului şef de la judeţ. Spun gurile rele că omul nostru s-a înţeles cu personajul amintit, să ajungă în Parlament şi apoi să treacă la partidul din care face parte fostul şef al judeţului. Legătura dintre cei doi este mult mai profundă şi mai veche, povestesc zvonerii pe la colţuri prin târgul cu cetate, ea rămânând la fel, chiar dacă drumurile lor politice s-au despărţit. Fostul şef o susţine pe duduia cu pricina, aceasta fiind cârtiţa lui printre săgetaţi. Ca atare, omul nostru trage tare şi face lobby serios printre primarii săgetaţi, ca să reuşească să prindă un loc eligibil pe listele pentru parlamentare. Cârcotaşii abia aşteaptă să vadă cum vor vota primarii, dacă îl vor ajuta pe fostul lor şef.

Povestesc gurile rele prin târgul cu cetate că se apropie reorganizarea unor direcţii şi centre care se ocupă cu cultura prin judeţ. Sau ar trebui să se ocupe cu asta. Zvonerii s-au informat şi au aflat că noii şefi vor să schimbe structurile din rădăcini, iar pentru asta au în plan o reorganizare, care să eficientizeze la maximum instituţiile respective. Şi, cum e normal, când se trece la schimbări, trebuie să vină şi un şef nou. Iar din două direcţii se va face una, iar şefii actuali vor fi puşi pe liber sau trecuţi pe posturi mai mici. Noua structură va fi condusă de un apropiat al trandafiriilor, care ştie ce să facă să pună totul în mişcare. Iar banii pe care i-a aruncat ani de zile cei care au condus instituţiile să se recupereze dacă este posibil. Ca atare, se anunţă vremuri grele pentru conducătorii care le cântau în strună săgetaţilor.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Cum a devenit România un hub tehnologic în curs de dezvoltare în Europa?

România este uneori numită “the rising techhub of Europe” - anume hubul tehnologic în creștere…

o zi ago

Nepăsare sau gafă? Liberalii hunedoreni, fără omagiu pentru Eroii României

Ziua Eroilor este un moment de profundă reverență și recunoștință, când comunitățile din întreaga țară…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

3 zile ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

3 zile ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

3 zile ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

3 zile ago