Vorbesc gurile rele că un parlamentar cu o roză la butonieră are o iubită extrem de activă. Cârcotaşii au aflat că iubita acestuia şi-a făcut o firmă, iar toate contractele pe care domnul parlamentar le-a încheiat cu instituţii administrative şi firme de stat din judeţ, conduse de portocalii din judeţ, se fac prin societatea iubitei lui. Zvonerii susţin că politicianul cu pricina a împins-o tare în faţă pe duduia respectivă, care zâmbeşte frumos şi nu are nici o durere de cap, pentru că toate contractele le aranjează parlamentarul cu un trandafir. Gurile rele spun că uite aşa, pe şestache şi cu insistenţă, politicianul de care vorbim a reuşit să impună firma iubitei să efectueze serviciile de curăţenie la aproape toate instituţiile de stat ai căror directori sunt membri ai partidului cu o roză sau simpatizanţi ai acestui partid.

Zvonerii susţin că un primar dintr-o comună de pe Valea Streiului a devenit, dintr-o dată, foarte vorbăreţ, lăudându-se în stânga şi-n dreapta că are bani la bugetul local, de nu mai ştie ce să facă eu ei. Cârcotaşii l-au auzit pe edilul şef de care facem vorbire lăudându-se că i-a crescut bugetul local de vreo 20 de ori, faţă de anii când nu era el la cârma primăriei. Astfel, se pare că primarul respectiv spune la toată lumea că de când se are bine cu împărăţia de la judeţ, lucrurile merg şnur pe la el prin comună, aşa încât speră că la anul să mai câştige un mandat, fără nici o problemă. Toate bune şi frumoase, numai că lucrurile nu stau chiar aşa cum se laudă omul, iar sătenii nu se mai iau după ce spune el, ci după ce a făcut şi mai face ca primar pentru comună. Fiindcă, zic oamenii, deja se pregătesc doi bărbaţi vrednici dintre ei să-l lase pe edilul cel lăudăros cu buzele umflate la alegerile viitoare.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Va rog nu va mai legati de Viorel. Chiar daca am avut ceva legaturi in trecut nu mai am voie sa-mi derulez afacerile? Daca eu am simtit ca afacerea asta merge, normal ca am inceput sa o dezvolt. Lasa ca iese Arion iarasi presedinte la PDL si vedeti voi. Sorina Popa e nefericita ca nu mai ia contracte de deratizare. Pe alea tot eu le fac. Noi controlam tot... Stie el Viorel ce face. OPC-ul e tot in mainile noastre, ca nu degeaba traieste Romi Carmazan cu sora-mea. Vedeti-va de ale voastre si lasati-ne pe noi sa facem banii. Ca trebuie sa-l scot iar pe Viorel Arion deputat sau macar primar de Hunedoara.

  • La Omota de la Ilia i s-a dat repede Bulina alba. Daca e incurcat cu Sorina Popa. Prietenii stiu de ce......

  • Carmazane ai fost beton!Le-i ziso.Te isi in echipa vicepresedinte si te pun primar la Simeria.Cristi Vladu

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

24 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago