Un băiat cu ochii albaştri din localitatea cu cea mai mare întindere din ţară riscă să-şi piardă pâinea, după ce a rămas fără patalamaua ce-i atesta apartenenţa la un serviciu. Omul s-a dus să mai dea jos din kilograme la o sală de sport şi nu s-a gândit nici un moment că tocmai el va fi călcat de hoţi. Când el bătea mingea, unul sau mai mulţi hoţi au intrat în vestiarul sălii de sport şi l-au controlat prin buzunare. Deşi se ocupă cu prinderea lor, se pare că n-a dat prea mare importanţă zicalei „paza bună trece primejdia rea” şi acum umblă disperat pentru a-şi recupera ţidula. Cârcotaşii spun că omul a dat de veste printre interlopi că-i va ierta pe cei ce l-au buzunărit, numai să-i aducă înapoi documentul. Problema este că lucrurile nu mai sunt aşa de simple, pentru că de păţania omului s-a aflat şi la superiori, iar acum, o echipă care se ocupă cu disciplina a pornit investigaţia, care sigur se va lăsa cu sancţiuni aspre.  

Un politician ce nu prea avea el simţ politic, scos pe uşa din dos în urmă cu aproape trei ani, se reîntoarce ca şi Arnold în Terminator. Ca un amănunt picant, respectivul politician s-a făcut de mirul lumii acum vreo câţiva ani, după ce a vrut să-l impresioneze pe primul om al judeţului de la acea vreme şi s-a răsturnat cu un ATV din vârful unui munte. Sărăcia a cam lovit în organizaţia de partid din care făcea parte şi respectivul om politic, ce în trecut a ocupat a doua funcţie ca importanţă la conducerea unei localităţi, şi cum de bani nu duce lipsă, este curtat iarăşi. Partidul ce l-a tras pe linie moartă îl vrea înapoi, mai bine spus îi vrea banii, spun gurile rele şi este dispus să-i ofere în schimb o funcţie la o instituţie publică şi una pe liste la alegeri. Problema este că, spun cârcotaşii, funcţia publică promisă îi va fi oferită abia după alegerile de anul viitor, dacă partidul va câştiga, iar locul de pe liste n-ar fi tocmai unul eligibil. În schimb, trebuie să cotizeze cât îl ţin conturile. Culmea este că aproape că l-au şi convins pe om să facă imensa greşeală, mizând pe dorinţa lui arzătoare de a ajunge iarăşi în prima linie a politicii.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • oare chiar mai exista cretineti destea ,sa dai tu gata pe negata,in loc sa stea in banca lui sa si rontaie grauntele in liniste ,nerodului ii trebuie tichie de margaritare

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago