Categories: Gura lumii

Gura lumii, 30.05.2012

Vorbesc cârcotaşii că un apropiat de-al celui mai  mare om, ca funcţie, din judeţ, s-a gândit să-şi schimbe locul de muncă deosebit de călduţ, cu unul şi mai bun, unde să o ducă trai neneacă pe banii statului. Gurile rele povestesc că omul nostru a luat această decizie, după ce de ani de zile, nu s-a găsit groapa de îngropat gunoaie şi bani europeni. Zvonerii au aflat că personajul respectiv a stat într-o seară în vila sa somptuoasă din reşedinţa de judeţ şi s-a gândit bine de tot că ar trebui să schimbe locul actual de muncă, aflat sub protecţia şefului de la judeţ – cu ajutorul căruia a îngropat cea mai tare firmă de drumuri din ţară – cu un altul, din oraşul cu zimbri. Gurile rele spun că directorul cu pricina, care a falimentat până acum vreo trei firme de stat, are de gând să spele putina, cât mai este posibil, deoarece s-a cam prins că şeful său încă mare în funcţie va pierde alegerile, şi atunci, vrea să fie asigurat pe un post din care să nu poată fi zburătăcit.

Zvonerii au aflat că un personaj numit recent pe un post de adjunct face pe şeful cel mare, şi deşi este cam pe dinafară cu administraţia şi cu multe altele, se dă mare sculă în basculă şi urlă la directorii de la deconcentrate, ca să le arate cine-i şef. Cică, susţin martori oculari, adjunctul de care facem vorbire s-a făcut de râs la o recentă şedinţă avută cu şefii de la deconcentrate, luându-i pe aceştia la puricat, pus de către şeful lui de la partidul cu săgeată. Numai că omul nostru a dat cu băţu-n baltă, deoarece a început să le spună directorilor că are informaţii de la băieţii cu ochi albaştri, lucru care nu se face, nici chiar după ce nu mai deţii funcţia pe care el o ocupă de câteva zile. Cârcotaşii povestesc că adjunctul cu pricina l-a luat la bani mărunţi pe unul dintre directorii respectivi, ameninţându-l pe acesta că-l va zbura de pe post, deşi nu stă în puterea lui să facă asta. Numai că omul, pare-se, a dat de-o nucă mai tare, fiindcă acela pe care l-a apostrofat l-a pus, prompt, cu botul pe labe, dovedindu-i în plină şedinţă că este pe dinafară cu subiectul şi că bate câmpii din raţiuni de natură strict politică.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Sigur e vorba de gunoiul de Prip care impreuna cu Molot a falimentat SC Drumurile Judetene SA si ne a lasat pe rumuri pe sute de angajati,muritori de foame.Apoi au infintat firma Drupo ca sa poata sifona mai bine sutele si miile de miliarde in fiecare an.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

6 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

6 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

6 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

6 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

6 ore ago