Gura lumii, 29.03.2019

28 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin oraş că un director de achiziţii de pe la noi a primit un sejur de lux într-o insulă îndepărtată, după ce a făcut posibilă o afacere extrem de bănoasă pentru o firmă de casă. Cică, spun zvonerii de serviciu, omul nostru a reuşit să-i fenteze pe şefii săi, şi să obţină vacanţa mult visată. Aşa că acum se pregăteşte să plece într-o călătorie de câteva zile la soare şi distracţie, pe insula cu pricina. Gurile rele povestesc pe la colţuri că respectivul s-a lăudat pe la prieteni că va reuşi să ajungă în locul însorit anul acesta, pentru că a făcut rost de bani. Şi a avut dreptate.

Spun gurile rele că un personaj de pe la noi care se crede şi politician a plătit o sumă frumuşică unui lider de la centru pentru a fi şi el pe lista de alegeri pe un loc extrem de îndepărtat de ţintă. Zvonerii au aflat că omul nostru a plătit, deşi e convins că nu va ajunge niciodată pe un post aşa de important. Dar, prostul fără tichie de mărgăritar nu e prost, aşa spune o vorbă de-a noastră! Colegii de partid se distrează acum de respectivul, că e doar fala de el, iar în spate nu are nici un fel de experienţă, dar nici nu vrea să înveţe ceva de la alţii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ finanţe, 29.03.2019

Programul meciurilor din Liga a V-a de fotbal

Duminică sunt programate partidele din cadrul etapei cu numărul 16 din Liga a V-a judeţul Hunedoara. Cum liderul este AS...

Programul meciurilor din  Liga a IV-a

Etapa cu numărul 14 se va disputa la finalul acestei săptămâni după cum urmează: Sâmbătă 30 martie , ora 11.30...

Închide