Categories: Gura lumii

Gura lumii 27.10.2015

Vorbesc gurile rele că un fost mare parlamentar de pe la noi, cu slujbă bună în Capitală, s-a zbătut să-şi pună “prietena” pe o funcţie călduţă, tot în Capitală. Cică a făcut acest lucru fiindcă vroia să o aducă pe tânăra mimoză mai aproape de el, ca nu cumva din cauza depărtării să i-o sufle altcineva şi s-o piardă. Necazul a fost că, taman când toată problema părea rezolvată şi gagicuţa cu pricina se pregătea să se mute în Bucureşti, s-a stricat paranghelia, şeful de la instituţia unde trebuia să ajungă domnişoara, pierzându-şi postul. Aşa că, deocamdată, transferul spre Capitală al demoazelei s-a blocat. Acum, vorbesc cârcotaşii, omul nostru încearcă să pună pe picioare o nouă strategie, una de avarie, deocamdată, pentru a rezolva rapid situaţia domnişoarei. Care domnişoară, cică, văzând că a rămas cu ochii în ploaie, l-ar fi ameninţat că îl lasă de căruţă, deoarece are destui pretendenţi la nurii ei, gata să-şi pună la bătaie banii şi influenţa.

Spun cârcotaşii că un afacerist din oraşul pe unde trăiesc zimbrii a pierdut tot ce a reuşit să strângă, mai mult sau mai puţin cinstit, până acum. Zvonerii povestesc pe la colţuri că afaceristul cu pricina s-a băgat adânc în datorii şi a trebuit să cedeze totul băncilor, după ce nu a mai putut să-şi plătească creditele acumulate. Cică omul nostru a cam ajuns la fundul sacului, iar băncile s-au pus pe capul lui să-l execute. Speranţa lui era la o rubedenie care mai are ceva bănet, însă şi aceasta are problemele ei. În atari condiţii, fiind la aşa mare înghesuială, cică afaceristul respectiv a început să bată pe la uşile celor pe care i-a ajutat în vremurile în care afacerile îi mergeau din plin. Şi atunci a văzut şi el cum sunt oamenii, fiindcă uşile celor pe care i-a ajutat nu s-au deschis.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago