Vorbeşte lumea prin târgul de la poalele Cetăţii, că noul post scos la concurs de către administraţia locală este cu dedicaţie, iar persoana preferată pentru care cică s-ar fi făcut toate aranjamentele ar fi nimeni alta, decât o doamnă a cărei culoare politică, portocalie, a devenit, în ultimul timp, extrem de apreciată de către edilul şef al urbei. Tot gurile rele spun că, de fapt, postul cu pricina era ocupat deja de către un funcţionar din primărie, însă, odată cu apariţia situaţiei de „forţă majoră”, rezultatul ar fi fost anulat, iar concursul reprogramat. Pe la colţuri, cârcotaşii îşi dau cu presupusul, lansând scenarii şi căutând răspunsuri la întrebarea pe care şi-o puseseră mai toţi devenii, cu privire la motivul renunţării de către doamna portocalie la un post atât de călduţ. Odată cu scoaterea postului de administrator public la concurs, au primit şi răspunsul. Rămâne de văzut cum va interpreta comisia de evaluare prevederea potrivit căreia, candidatul trebuie să aibă cinci ani vechime. Ca administrator de firmă privată, sau în administraţia publică?

O consilieră locală din oraşul de pe Cerna a intrat în gura oamenilor, după ce a făcut un circ de zile mari, supărată că iubitul ei nu a fost numit într-o funcţie de conducere a unei societăţi din subordinea administraţiei locale. După ce au fost făcuţi cu ou şi cu oţet, pentru că au votat împotriva dorinţei consilierei, aleşii locali au început să facă săpături, nu de alta, dar să aibă cu ce să-i închidă gura colegei, în cazul în care aceasta mai cutează să o deschidă. Şi uite aşa, aleşii locali aflară că afacerile consilierei nu merg pe roze, ba chiar dau în pământiu şi au prins miros de îngropăciune. Cică aleasa locală are în cârcă sute de întârzieri la achitarea ordinelor de plată emise de ea, aşa că a fost luată în colimator şi de băieţii cu ochi albaştri. Prin urmare, consilierii au tras concluzia că show-ul făcut de consilieră nu avea ca substrat susţinerea iubitului, ci un motiv mai de actualitate, adică posibilitatea unei reveniri financiare.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

11 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

11 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

11 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

11 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

11 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

11 ore ago