Categories: Gura lumii

Gura lumii, 2.11.2015

Interesul meschin l-a făcut pe un lider politic să ceară măsuri de neimaginat pentru un om normal la cap. Este vorba de un lider din estul regiunii cu lămpaşe care s-a folosit de influenţa sa, spun gurile rele, pentru a-i determina pe nişte protestatari să se ducă la culcare. Acesta, mai spun bârfitorii, a cerut şefului unei instituţii medicale să nu intervină dacă este solicitat de protestatari, astfel încât oamenii să renunţe la acţiunea lor revendicativă. Din fericire, cererea i-a fost respinsă din start de către omul care a jurat să salveze vieţi. Politicianul ar vrea ca entitatea care a fost şi motivul protestului să ajungă la sapă de lemn, pentru că astfel i-ar creşte conturile considerabil. Din acest motiv avea nevoie de linişte şi a încercat pe toate căile să-i reducă la tăcere pe cei care se agitau pentru salvarea companiei.

Un proxenet care se erija în mare conducător în sportul din sudul judeţului şi-a pierdut minţile şi a fost nevoie să fie scos cu forţa de către forţele de ordine dintr-o sală de judecată. Proxenetul a luat-o razna după ce în sala de judecată a fost adus un martor al acuzării, un individ care a văzut modul de operare şi cunoştea în amănunt reţeaua. Pentru a se putea înţelege om cu om, a fost nevoie de intervenţia băieţilor de la ordine. Aceştia l-au înşfăcat pe proxenet şi l-au aruncat într-o cămăruţă până când martorul a spus tot ce trebuia spus în faţa magistratului. Individul este judecat că a dat fetiţe la produs şi dacă nu-i aduceau bani, le altoia ca să se înveţe minte. Câteodată le altoia doar din plăcere, mai spun gurile rele sau din frustrare că nu se mai poate înfrupta şi el din tinereţea lor. Faptele sale de vitejie au fost descoperite şi acum trebuie să plătească.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Scandal porno la Colegiul „Iancu de Hunedoara”

Scandal la Colegiul „Iancu de Hunedoara” din municipiul Hunedoara, unde un profesor de muzică, Mihai…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

2 zile ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

2 zile ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

2 zile ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

2 zile ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

2 zile ago