Categories: Gura lumii

Gura lumii 2.09.2016

Vorbesc cârcotaşii că doi şefuleţi de pe la noi au o relaţie foarte specială. Atât de specială, susţin gurile rele pe la toate colţurile, că oamenii îi suspectează şi de legături periculoase, deşi fiecare are acasă soţie şi copii. În aceste condiţii, zvonerii şuşotesc despre cei doi că se susţin extrem de tare, astfel ca amândoi să fie respectaţi pe posturile importante pe care le deţin. Numai că lumea vorbeşte, răutăcioşii sunt la mare căutare în vremurile noastre şi aşa relaţia strânsă a celor doi a ieşit cât de cât la suprafaţă. Spun cârcotaşii că şi în afaceri, mai ascunse, e adevărat, se susţin cei doi şefuleţi, astfel ca ei să ducă acasă suficienţi bani ca familiile să trăiască foarte bine. Deşi diferenţa de vârstă dintre cei doi este destul de mare, relaţia merge mai departe, până ce totul va exploda.

Nu este o noutate că în România zilelor noastre, pentru a conduce o firmă care aparţine statului, criteriul competenţei nu este prioritar, pe primul loc fiind susţinerea politică. Aşa se face că în fruntea unei fabrici de pe malul Mureşului a ajuns un personaj care, zic gurile rele, are mari lacune de competenţă. Cârcotaşii se miră de saltul uriaş făcut de acesta, până în poziţia cu numărul unu a firmei aflată cu un picior în groapă, mai ales că actualul directoraş a ratat cu brio două examene pentru posturi care necesitau ceva cunoştinţe tehnice. Mai mult, spun zvonacii, notele ar fi fost aşa de mici încât ar fi făcut de ruşine şi un biet student restanţier.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Asa este si in spitale si in scoli Si-i mare pacat !Asa au ajuns directori de mari si vestite candva Colegii Nationale niste pielea pu...lii si scolile respective niste adevarate scoli profesionale numai ca fara profesii.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

15 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

15 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

15 ore ago