Categories: Gura lumii

Gura lumii, 17.10.2012

Vorbesc cârcotaşii că un fost primar şi un director de unitate medicală pot trăi de acum încolo cu banii luaţi drept şpagă, după ce au facilitat achiziţionarea unor aparate medicale în spitalul dintr-o localitate mare din judeţ. Zvonerii povestesc acum, când unul dintre cei doi nu mai deţine funcţia importantă, că suma primită de fiecare în acest proiect s-a ridicat la aproape jumătate de milion de euro, bani suficienţi, susţin gurile rele, ca respectivii să nu mai aibă grija zilei de mâine. Oamenii se lăfăie acum, după ce au dat tunul vieţii lor, însă se pare că zvonerii au dat drumul la informaţii. Aparatura respectivă, vorbesc cârcotaşii, a costat ceva bănet, însă cu şpaga solicitată, aşa cum spun zvonerii, suma a urcat foarte mult, că spitalul ar fi putut achiziţiona mult mai multe aparate.

Gurile rele au aflat că o juristă de la o primărie de municipiu a schimbat macazul, după ce s-a schimbat primarul. Asta dovedeşte, susţin cârcotaşii, că unii oameni nu au demnitate şi, mai ales, caracter. Vorbesc astfel zvonerii că doamna cu pricina, ajutată de fostul edil şef să devină mare şi tare în primăria respectivă, a ajuns acum să-i pupe mâinile noului şef al instituţiei. Gurile rele spun că nu numai că doamna cu pricina îşi vede de treaba ei, dar ea încearcă cu tot dinadinsul să-i şicaneze pe colegi, care săracii, muncesc ca şi până acum, indiferent cine este la conducerea primăriei. Duduia respectivă face ce face şi găseşte tot felul de tertipuri ca să-l ameţească pe primarul ei, doar, doar, o ţine omul pe funcţie şi nu-şi aduce un protejat de pe undeva. Eforturile femeii sunt aşa de evidente, că toată lumea a observat cum ea se face că uită de lege când e să zică edilul şef ceva, dar bagă beţe-n roate colegilor când lucrează. Nu se ştie însă care va fi deznodământul şi dacă duduia de care vorbim va mai rămâne pe post sau va fi zburată şi ea de acolo.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

23 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

23 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

23 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

23 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

24 de ore ago