Categories: Gura lumii

Gura lumii, 17.07.2014

Vorbesc cârcotaşii că, un director de firmă de stat din municipiul, care a rămas mare doar cu numele, în ultimii ani a tot scăzut şi din punct de vedere economic şi din cel al numărului locuitorilor săi, face ce face şi îşi mai bagă câte o sumă frumuşică în punguţa personală şi aşa bine garnisită. Zvonerii spun că omul nostru, pentru care se potriveşte de minune zicala „mutu rupe căputul”, nu suflă o vorbă, dar ştie exact cum să învârtă situaţiile pentru a fi în câştig mereu. Cică, susţin persoane bine informate, directorul de care facem vorbire a mai semnat o tranzacţie extrem de păguboasă pentru cetăţenii municipiului, dar foarte profitabilă pentru el. Cum se poate aşa ceva? Se vorbeşte că tranzacţia a fost făcută în pierdere pentru municipalitate, dar în câştig pentru domnul director în ce priveşte comisionul încasat. Cârcotaşii mai spun şi că acesta împarte câştigul de fiecare dată cu un şef mai mare.

Povestesc gurile rele că unui afacerist din municipiul cu castel, înregimentat la un partid aflat la guvernare, i s-a dus buhul de mare şmecher. Cârcotaşii susţin că omul nostru şi-a tras firmă de contorizare a apei şi îi cam lămureşte pe cetăţeni să-şi facă lucrările respective cu firma sa, folosindu-se de numele unor persoane importante din primărie. Zvonerii susţin că omul cu pricina, pentru a nu avea probleme chiar de loc cu nici una din taberele politice, şi-a pus nevasta să se înscrie la cel mai tare din partidele aflate acum în opoziţie. Că, doamne fereşte, nu se ştie cine vine la putere peste un an! Şi este mai bine să aibă spatele asigurat în orice situaţie.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

„PCR”-ul (pile, relații, cunoștințe) merge și la privat, nu doar la insti­tuțiile de bugetari. Do­vada…

5 ore ago

Bulina albă

Marcel Dobrică, antrenor emerit din Petrila Pentru că elevii săi au obținut titlul de vicecampioni…

5 ore ago

Bulina neagră

Costel Cîrcel, recidivist din Petroșani Pentru că este un pericol social după cum au decis…

5 ore ago

Primarii-fotbaliști din țară, vicecampioni europeni. Primarul din Crișcior, singurul edil din județ participant la Campionatul european

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale,…

5 ore ago

Tupeu de hoț! A jefuit o locuință în timp ce proprietarul dormea

Autorul infracțiunii era prieten cu copiii păgubitului și știa că are în casă bunuri care…

5 ore ago

Dat dispărut, găsit spânzurat

Tânărul din Petroșani, dispărut după sărbătorile pascale, a fost găsit, ieri, spânzurat. Cosmin (foto) a…

5 ore ago