Categories: Imbulinatii zilei

Gura lumii, 17.03.2015

Vorbesc cârcotaşii că un director de pe la judeţ face ce face şi iar vrea să pună mâna pe o afacere babană. Cică povestesc zvonerii pe la colţuri că omul nostru pregăteşte un tun, după ce a mai dat unul, cu un prieten bun de-al lui, dar care din păcate pentru el se află astăzi în dizgraţie. Asta, pentru că a furat, nu din alte motive. Gurile rele au aflat şi acum susţin prin târg că directorul respectiv se pregăteşte să-şi umple din nou buzunarele, după ce a băgat în faliment o firmă deosebit de puternică şi profitabilă, din care el şi câţiva acoliţi de-ai lui au câştigat milioane de lei. Zvonerii spun că respectivul vrea să aducă o firmă din Capitală, pentru a presta serviciul pe care îl administrează el, pe mai bine de jumătate din judeţ şi la preţuri care-i vor arde pe bieţii contribuabili la buzunare.

Gurile rele susţin pe la colţuri că un şef de la o instituţie din judeţ continuă legătura cu un politician de vârf de pe la noi, dar care şi-a cam pierdut puterile şi influenţa. Omul nostru s-a băgat se pare într-o combinaţie care chiar putea să-i reuşească, dacă nu-i cădea propteaua, vrând să se aleagă şi el cu o parte din grămada de câteva zeci de milioane de euro, fonduri europene, puşi la dispoziţie pentru o mare investiţie eco din judeţ. Vorbesc zvonerii şi răspândacii cum că şeful de care facem vorbire s-a băgat în mega-afacere, pe vremea când pâinea şi cuţitul se aflau în mâinile politicianului care tăia şi spânzura prin judeţ, şi care acum cică-i hombre libre. Numai că s-ar putea să nu mai apuce la ciolan, deoarece s-au prins unii cum stă treaba şi vor să refacă lucrătura. Că şi ei ar avea nevoie de ceva firfirici europeni.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Victooooorie!

Corvinul aduce Cupa României acasă, la Hunedoara. Gladiatorii lui Florin Maxim au fost fantastici. Peste…

11 ore ago

Dr. Gheorghe Firczak – „Avram Iancu. Caracterul european al revoluției române din 1848 – 1849” – o carte despre sinea noastră națională

Citeam odată, într-o prefață a unei cărți despre împăratul Napoleon Bonaparte (1804 - 1815), scrisă…

12 ore ago

ANUNŢ VÂNZARE

Societate comercială vinde piatră (andezit) brută și concasată (sort 0-31,5mm; 0-63 mm; etc.) pentru construcții…

19 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Ăsta revine din pa­tru în patru ani mai ceva ca boala. Este vor­ba de un…

19 ore ago

Bulina albă

Dr. Iulia Roșu, medic specialist pneumolog în cadrul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a…

19 ore ago

Bulina neagră

Albert V. din Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de furt,…

19 ore ago