<

Gura lumii, 16.07.2020

15 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

De la lupta cu puterea în interesul muncitorimii a ajuns la lupta politică. Este vorba de un sindicalist din regiunea sudică a judeţului ce se vrea şef de urbe. Omul n-a rupt gura târgului cât a fost lider de sindicat şi chiar a fost mustrat de mai multe ori că fraternizează cu politicul. Nici în politică n-a luptat prea mult de unul singur, iar acum este arătat cu degetul că e pe cale să semneze un acord de pace cu duşmanul numărul unu, un contracandidat pe care l-a bălăcărit în ultima vreme. Gurile rele spun că între cei doi s-ar fi stabilit câteva contacte şi nu este exclus ca peste puţin timp să se şi parafeze actul de susţinere. În schimbul tăcerii, omul are promis un post de conducere a unui serviciu din subordinea executivului. Va primi un salariu baban, numai bun să-l adauge la pensia sa deloc micuţă.

A mâncat bureţi bolunzi şi dă vina pe apropiaţi că au vrut să-l mazilească. Gurile rele spun că un politician din regiunea cu lămpaşe a fost în lumea viselor după ce a fost la o chermeză şi a îmbucat ca un apucat. A stropit ospăţul şi cu vreo câteva pahare de tărie, iar rezultatul a fost cel preconizat. Omul a ajuns la spital cu dureri cumplite şi chiar pericol de a-şi pierde viaţa. Când şi-a mai revenit şi spaima i-a trecut, cârcotaşii spun că în loc să se gândească la prostia făcută, a căşunat pe apropiaţi. Că i se trage de la bureţi ori i s-au dereglat rotiţele şi mai rău decât înainte nimeni nu ştie, dar este cert că apropiaţii lui au devenit duşmani. Tot gurile rele spun că în loc să-şi economisească energia pentru a ieşi cât mai iute din mâinile doftorilor, omul s-a pus pe acuzat şi suduit, că cineva a vrut să-l termine şi sigur i-ar fi pus ceva în mâncarea de la ospăţ.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Veţel: ar fi bună o extindere de gaz metan

În condiţiile în care lemnul de foc este din ce în ce mai greu de găsit, iar tarifele dictate de...

Elevii merituoşi şi cuplurile de aur, premiaţi de conducerea comunei Hărău

Cuplurile longevive, care au marcat cinci decenii de căsnicie, dar şi elevii cu rezultate meritorii au fost premiaţi de administraţia...

Răsturnare de situaţie! Pe cine susţine fostul primar 4 X 4 la alegerile locale din toamnă? Florin Oancea: Mircia Muntean mă susţine pe mine în cursa pentru un nou mandat de primar al Devei!

După ce unul dintre candidaţii la funcţia de primar al Devei a declarat că îi va propune, dacă va câştiga...

Închide