Categories: Gura lumii

Gura lumii 16.04.2014

Vorbesc cârcotaşii că la o instituţie descentralizată, lucrurile s-au schimbat foarte mult de când la cârma ei se află un alt şef. Gurile rele vorbesc pe la colţuri că omul nostru s-a crucit atunci când a ajuns pe post. Acesta a observat anumite nereguli care se făceau în instituţie pe vremea fostei conduceri, în special cu nişte certificate pentru persoane decedate. Apoi a reuşit să afle, rând pe rând, de tot felul de matrapazlâcuri şi, după ce a pus totul cap la cap, şi-a dat seama de ilegalităţile  făcute sub oblăduirea foştilor şefi ai instituţiei. Aşa că a luat taurul de coarne şi a pus capăt unor asemenea situaţii, spre disperarea celor care scoteau bani frumoşi, din practici urâte.

Spun gurile rele că într-o firmă importantă din judeţ se duc tratative serioase pentru ca secretara de acolo să plece din societate de bună voie şi nesilită de nimeni. Motivul, spun cârcotaşii, este că domnişoara de care vorbim s-a combinat puţin cu directorul, care e însurat de ceva vreme şi nu prea are ce căuta într-o asemenea combinaţie. Zvonerii au aflat prin târg că domnişoara cu pricina ar trebui să plece de la firmă, după un scandal monstru, deoarece a aflat nevasta şefului. Răspândacii povestesc pe la colţuri că secretara a ajuns să fie serios ameninţată, mai ales că în aceste vremuri se practică lucrurile astea. Nu se ştie acum dacă ea va ceda presiunilor şi va demisiona din funcţie. Cert este că ea nu prea mai are de lucru pe acolo, nu are voie să mai facă nimic, tocmai pentru a fi pusă în situaţia de a părăsi barca mai repede decât şi-ar fi dorit. Numai că, susţin zvonerii, domnişorica are şi ea informaţiile ei, mai precis înregistrările ei, care în cam pun pe director într-o postură proastă. Şi, de unde secretara ar trebui să plece, s-ar putea ca şeful cel mare să-şi facă mai repede bagajele.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

8 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

8 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

8 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

8 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

8 ore ago