Gura lumii, 13.08.2019

12 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

    Vorbesc gurile rele că un politician din judeţ este văzut frecvent pe la uşa unei dudui cu funcţie la o primărie din judeţ. Omul nostru, spun zvonerii de serviciu, nu merge pe la doamna cu pricina, aşa, să o ajute să schimbe un bec, ci pentru a o linişti că cineva aregrijă de ea şi nu va avea probleme financiare, acum, când este la greu. Cârcotaşii merg mai departe cu presupunerile şi şuşotesc că între cei doi s-ar fi înfiripat chiar o idilă, care nu ştim însă cum se va sfârşi. Politicianul nostru, cunoscut pentru mai multe legături amoroase cu doamne din toate domeniile de activitate, are duşmanii săi, care se pare că-i monitorizează orice mişcare, mai ales acum când se pun la cale tot felul de strategii. Dar, vorbesc gurile rele, bine că omul nostru are parte de dragoste, că de succes în politică nu prea mai are.

Spun zvonerii prin târg că un primar de pe la noi s-a supărat aşa de tare pe adjunctul său, că l-a pus pe om să-şi ia concediu pentru o perioadă mai lungă. Edilul susţine că vicele lui a făcut tot felul de matrapazlâcuri în perioada în care şeful instituţiei a fost în concediu. În aceste condiţii, se pare că urmează o perioadă extrem de dificilă pentru adjunctul primarului, după ce revine la muncă. Zvonerii povestesc pe la colţuri că vicele a încercat acum să-şi pună cenuşă în cap, dar nu i-a mers cu primarul, care are toate ţiglele pe casă, cum se spune, şi nu a pus botul la prostiile subalternului său. Se pare că vicele va fi şi schimbat din funcţie, în câteva luni, dar totul va fi făcut frumos, fără să fie discuţii în partid.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulină neagră, 13.08.2019

Gabriel K., tânăr de 16 ani din Lupeni Pentru că a fost condamnat la o măsură educativă pe o perioadă...

Bulină albă, 13.08.2019

Ovidiu Furdui, primarul comunei Crişcior

Se va circula sau nu din 15 august pe autostradă?

Ieri, a început recepţia lucrărilor la loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj-Deva. Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat recent,...

Închide