Cică patronul unui local din apropierea catedralei de lângă parc, din municipiul cu cetate, i-a ameninţat recent pe locatarii unui imobil din apropiere că le va bumbăcii copiii, dacă mai reclamă la poliţie că e prea tare muzica din localul său. Gurile rele susţin că patronul de care vorbim nu are frică de nimeni, lăudându-se în stânga şi-n dreapta că nimeni nu-l va amenda şi nu-i va putea închide localul, deoarece are pile prea mari în municipiu. Locatarii din apropiere spun că sunt terorizaţi de multă vreme de muzica dată la maximum în localul patronului cu pile sus puse, dar până acum nu s-au prea văzut măsuri luate de autorităţile locale competente, ca urmare a reclamaţiilor lor. Se pare însă că acum individul cu pricina are şanse mari să îşi piardă autorizaţia de funcţionare, deoarece locatarii terorizaţi, supăraţi foc că acesta le-a transmis ameninţări la adresa copiilor, cică au găsit metoda prin care să-i vină de hac. 

Spun cârcotaşii că în familia unui ministru din judeţ e linişte mare acum. Cel puţin aşa susţin membrii acesteia. Recent, soţul ministrului aflat în centrul unui mare scandal mediatic şi politic, le spunea amicilor că e totul în regulă şi că situaţia e sub control în ceea ce o priveşte pe nevasta sa. Gurile rele spun că omul făcea aceste afirmaţii, dar nu părea prea senin, ba din contră, cam  îngrijorat. Cârcotaşii susţin că omul de fapt este extrem de necăjit, deoarece pe lângă faptul că soţia sa se află în colimator şi s-ar putea să-i fie distrusă cariera politică, acum este şi el supus tirurilor de acuze venite din partea duşmanilor, dar şi a colegilor de partid. Nu băgăm mâna în foc că ar fi adevărat, dar se vorbeşte prin cel târg din sudul judeţului că personajul respectiv este dispus să pună la bătaie orice şi oricât, numai să-i scape nevasta basma curată. Rămâne de văzut dacă este suficient ceea ce va pune el la bătaie, având în vedere faptul că nu doar imaginea consoartei sale va ieşi şifonată din acest scandal, ci şi a partidului din care cei doi fac parte.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • patroni localurilor ii au de partea lor chiar pe cei care ar trebui sa-i controleze si sa-i amendeze.unde credeti ca isi beau cafeaua si se distreaza gratis autoritatile locale ?in toate localurile unde patroni isi permit sa faca ce vor cu linistea celor din jur.cum au primit autorizatii de functionare cu program de noapte linga blocurile de locuit ?? la foarte multa lume nu convin aceste lucruri dar putini i-au atitudine ca astai romanu.rog publicati metoda cum poate fi rezolvata problema.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Scandal imens înainte de Jocurile Olimpice de la Paris 2024: Organizatorii și autoritățile nu și-au respectat promisiunile

De când Parisul și-a lansat can­di­da­tura pentru găzduirea Jocurilor Olimpice, pe care a câștigat-o în…

17 secunde ago

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

21 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

21 de ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

21 de ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

21 de ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

21 de ore ago