Categories: Gura lumii

Gura lumii, 12.10.2016

Unui hotel situat pe o stradă cu nume de poet naţional, din municipiul cu cetate, se pare că ar trebui să-i pice stelele. Asta după ce nici măcar puţinilor clienţi pe care i-au avut într-o noapte de sâmbătă, administratorii nu au catadicsit să le acorde servicii adecvate. După ce au încasat o sumă grasă de bani, mai mare de jumătate decât salariul minim pe economie, le-au dat clienţilor o cameră în care stând şi-au amintit de epoca ceauşistă. Fără apă caldă şi fără căldură în calorifere, turiştii au trebuit să aştepte ore întregi să vină instalatorul, dar fără rezultat. Târziu, în miez de noapte, au fost mutaţi în altă cameră, dar şi acolo au avut surprize neplăcute. După ce unul dintre ei a făcut o baie, apa a rămas în cadă, iar al doilea a trebuit să facă echilibristică pe marginea căzii ca să poată face un duş. Şi asta în condiţiile în care hotelul este cotat la categoria de cinci stele.

Dacă până mai ieri politicienii noştri se credeau semizei, de o perioadă de timp, de când apar la TV cu „inele” la mâini, se pare că şi „supuşii” lor au prins curaj şi încep să-i pună la punct. Un caz concret petrecut la un spital hunedorean, vine să ilustreze cele spuse mai sus. Obişnuit să deschidă peste tot uşile cu piciorul, un important politician din judeţ a dat buzna în urgenţa unui spital, ignorând oamenii care aşteptau la rând. Doar că, nu i-a mers până la capăt, pentru că o angajată a spitalului i-a tăiat din avânt, trimiţându-l să stea la rând. Rămas fără replică, omul nostru s-a pus pe un scaun din holul spitalului, fără să-i vină a crede că i s-a putut întâmpla aşa ceva. Dar, vorba proverbului, toate au un început.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

13 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

13 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

13 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

13 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

13 ore ago