Vorbesc cârcotaşii că angajaţii unei firme de poşete care funcţionează spaţiul unei foste fabrici unde, pe vremuri, se confecţionau cele mai frumoase haine de blană din ţară, au ajuns la capătul puterii. Nu că ar avea prea mult de lucru, ci din cauză că în atelierele în care oamenii lucrează e mai frig ca în peşteră. Şi asta din cauză că proprietarul clădirii, un cetăţean străin care a cumpărat imobilul respectiv, nu s-a grăbit să mai pună ceva pe bani la bătaie pentru a finaliza instalaţia de căldură. Problema-i, vorbesc salariaţii, că proprietarul firmei de confecţionat poşete, şi el tot un cetăţean străin, şi proprietarul imobilului în care aceasta funcţionează, nu se prea înţeleg. Şi de aici porneşte tot necazul. Ei se ceartă şi nu vor să scoată bani pentru instalaţie, iar oamenii suferă de frig şi ajung prin spitale.

Deşi în spitalele din judeţ este carantină, iar gripa porcină care se propagă tot mai tare şi la noi în judeţ, se pare că această măsură, absolut necesară, nu-i poate opri pe oamenii lipsiţi de cel mai elementar spirit civic să pătrundă în interiorul instituţiilor sanitare amintite. Aceşti inconştienţi fac pe dracu-n patru ca să pătrundă în spital, pentru a-şi vizita rubedeniile internate acolo. Mulţi folosesc metoda clasică, adică împing câteva bancnote în buzunarul portarului, iar acesta, om şi el, le dă drumul în spital. Alţii, care n-au bani de dat portarilor, folosesc metoda hoţilor, sărind gardurile din spatele instituţiei spitaliceşti. Necazul este că şi unii şi ceilalţi, înconştienţi cum sunt, nu-şi dau seama cât rău fac persoanelor aflate în spital, putând răspândi virusul gripei în întreaga instituţie, dar şi în afara ei.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând…

4 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

21 de ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

21 de ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

21 de ore ago