Categories: Gura lumii

Gura lumii 11.09.2013

Vorbesc gurile rele că un director general de la o companie din municipiul cu castel şi-a tras maşină de maşină, după ce abia s-au încheiat negocierile cu sindicaliştii, care nu au primit creşterile salariale promise. Cârcotaşii susţin însă, că dacă muncitorii o duc tot mai greu în societatea cu pricina, asta nu-i împiedică pe directorii străini de acolo să se lăfăie în vile somptuoase, sau să circule în  maşini de ultimă generaţie. Zvonerii au aflat că recent, şeful cel mare de acolo s-a dotat cu un autoturism nou nouţ, de fabricaţie germană, şi de culoare aurie. Se pare că omul nostru nu mai putea circula cu vechea maşină, franţuzească, şi a dat ordin ca firma să-i ia un alt autoturism, german, de data asta, şi care să arate că societatea pe care o conduce nu este una obişnuită, ci  una care face parte dintr-un grup de talie mondială. Însă, directorul nostru nu a făcut cea mai bună mişcare a sa, mai ales după ce sindicaliştilor, care au cerut creşteri salariale, nu li s-au mărit lefurile decât într-o proporţie extrem de mică.

Vobesc cârcotaşii că un primar dintr-o comună de pe Valea Streiului păstrează cu străşnicie obiceiul fostului şef de la primărie. Astfel, gurile rele spun că în fiecare an, în luna septembrie, se organizează un târg în comuna respectivă. Iar acolo, într-un mare cort, se aduc bunătăţi făcute de două firme apropiate şi prietene cu fostul primar şi cu cel actual. Mesele din cort sunt umplute cu tot  felul de bucate şi băuturi, plătite, vorbesc cârcotaşii, din banii primăriei, adică ai cetăţenilor din comună. Problema, povestesc zvonerii, este că în acel cort, în care au acces peste 200 de persoane, intră numai ştabi din alianţa primarului, colegi de partid, prieteni şi rubedenii. Restul participanţilor… savurează în sec mirosul bunătăţilor care se simte în jurul cortului.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

10 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

10 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

10 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

10 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

10 ore ago