Categories: Gura lumii

Gura lumii 10.05.2012

Vorbeşte lumea că o companie din judeţ nu mai funcţionează decât cu o amărâtă de filială, însă, la sediul central al acesteia se fac că muncesc aproape 100 de oameni. Zvonerii povestesc că aceştia mută toată ziua dosarele de la unul la altul, pentru a da impresia că se munceşte pe acolo, pentru că altă activitate nu prea au. Cârcotaşii susţin că directorul care se află încă pe funcţie aici şi-a angajat acolo amicii şi rudele, deoarece sărăcuţii de ei nu au locuri de muncă. Gurile rele spun că şeful companiei a reuşit să facă atâtea învârteli pe la firma cu pricina, astfel încât să aibă bani să plătească salariile paraziţilor, susţinând sus şi tare că el face ce vrea, pentru că este la putere. Lucrurile s-au schimbat însă şi omul nostru dă din colţ în colţ acum, neştiind cum să se acopere după matrapazlâcurile făcute de ani de zile. Şi, nici cu cei aproape 100 de salariaţi de la birouri, care freacă mentă pe banii statului nu ştim ce se va întâmpla sigur. Cert este că noul director care se anunţă în acel loc nu va mai tolera o asemenea situaţie.

Spun gurile rele că un edil şef dintr-o comună mare a judeţului a făcut încă o afacere destul de bună pentru el. Cică, susţin cârcotaşii, primarul de care vorbim a concesionat toate păşunile de pe teritoriul pe care-l păstoreşte unei prietene, care s-a bucurat, se-nţelege, de acest gest extrem de amabil al edilului de care vorbim. Numai că, zvonerii au aflat de ce s-a pus pe dat în concesiune domnul primar aceste păşuni. Cică la mijloc ar fi vorba de bani frumoşi primiţi de la Uniunea Europeană, pe care primarul şi amica sa, care de fapt este mai mult decât atât, cel puţin aşa spun gurile rele, i-ar împărţi la ceas de seară, printr-un local din centrul reşedinţei de judeţ. Se spune că ei nu sunt la prima afacere de acest gen, dar nu putem băga mâna-n foc pentru acest lucru. Cârcotaşii au aflat că, astfel, în buzunarele celor doi intră bani frumoşi, care însă ar fi putut ajunge la sătenii pe care-i conduce primarul respectiv, dar care habar nu au ce se întâmplă cu banii lor.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Bine,daca societatea respectiva a facut invarteli sa dea banii oamenilor,inseamna ca directorul a fost un om descurcaret si nu a mancat banii statului ,salariatii luindu-si banii la timp ! Ce sa faca noul director sa dea oamenii afara ? Pai, Ponta spunea ca face locuri de munca nu ca inchide societati ! Incepem guvernarea cu restructurari ? Pai ultimul director psdist a restructurat aceasta
    societate ca nu mai avea nici femeie de servici.Deci gura lumii poate fi inchisa doar asa: cu KAKA !

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc iar zvonerii că un personaj de la noi are ceva probleme cu o consilieră…

17 ore ago

Bulina albă

Ancuța Suciu, managerul Sanatoriului de Pneumoftiziologie Geoagiu Pentru că s-a depla­sat personal la sediul Unifarm…

17 ore ago

Bulina neagră

Camil T., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic de…

17 ore ago

Controversata lege care amnistiază evaziunea sub un milion de euro, promulgată de Klaus Iohannis ­

Președintele Klaus Iohannis a pro­mulgat legea inițiată de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă prin care…

17 ore ago

Așa, să tot înveți! Școală cu dotări moderne în comuna Gurasada

Magdalena Șerban Pentru modernizarea sistemului școlar în România, prin Planul Na­țio­nal de Redresare și Reziliență…

17 ore ago