Gura lumii 10.03.2015

gura-lumii

Vorbesc cârcotaşii că un director de la o primărie mare din judeţ şi-a câştigat porecla, omul 25 la sută. Zvonerii au aflat şi acum povestesc prin târg că respectivul a primit această poreclă dintr-un motiv extrem de simplu. Toate contractele care se derulează în instituţia cu pricina trec pe la el prin pix, iar din fiecare sumă el cere 25 la sută comision personal. Se înţelege că în rândul celor care au făcut şi mai speră să facă lucrări pentru primăria respectivă, acest lucru s-a aflat destul de repede. Aşa că, oamenii când merg să ia lucrări în urbea respectivă, îşi fac calculele în funcţie de comisionul care trebuie dat directorului de care vorbim, ca să nu aibă surprize la finalul lucrărilor pe care le execută. Gurile rele susţin că directorul nostru şi-a câştigat foarte repede această imagine, astfel că acum şi dacă nu mai vrea să ia comisionul, nu mai poate. Cârcotaşii sunt de acord că respectivul împarte banii cu şefii lui, dar asta nu-l scuză cu nimic.

 

Povestesc zvonerii pe la colţuri că un director de la o firmă privată din judeţ s-a descurcat de ani buni, reuşind să obţină câştiguri extrem de importante, fără să mai punem la socoteală salariul primit de la străinii care deţin fabrica. Cică omul nostru nu se joacă atunci când vine vorba despre veniturile sale. Şuşotesc cârcotaşii că respectivul face lucrări pe acolo doar cu cine mişcă din urechi, sau dă parandărătul mai mare. Cică de la el s-au molipsit şi subalternii lui, tot şefi, dar mai mici decât el. Şi, aşa, unul şi-a ridicat casă, altul şi-a mobilat apartamentul. Până acum, se pare că lumea l-a lăsat în pace şi nu a comentat, însă lucrurile se vor schimba, anunţă zvonerii din urbea respectivă. În aceste condiţii, directorul de care facem vorbire are toate şansele să o încurce, deşi el se crede de neatins.

Un gând despre „Gura lumii 10.03.2015”

  1. Se zvoneste ca reporterii de la Mesagerul Hunedorean fac reportaje pe banda rulanta cu primarii slabi de inger din Tara Hategului pe banii contribuabililor , si ca achizitia de publicitate ar cam trebui sa se faca pe lege nu pe langa ea. Oare Curtea de conturi doarme ? Dar DNA ul ?

    RUSINEEEE

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.