Categories: Gura lumii

Gura lumii 09.02.2012

Se pare că unii dintre aleşii locali ai partidului aflat acum la putere, gândindu-se că formaţiunea în care se află nu va mai câştiga alegerile din acest an, au început să se orienteze spre partidele din opoziţia uselistă, negociindu-şi trecerea sub flamura acestora. Ce să facă oamenii, poţi să le bagi de vină că vor să-şi salveze pielea şi să mai încerce să rămână încă patru ani la ciolan? Cică, printre cei care îşi negociază în aceste zile vârtos trecerea din rândul democrat-liberalilor, în cel al unui partid din USL, este primarul unui oraş de prin valea cu lămpaşe minereşti. Ajutat din plin de actuala putere, până deunăzi, acesta se bătea cu cărămida în piept că el a fost şi va rămâne până la moarte cel mai devotat soldat al partidului din care face parte. Numai că, se pare, ajungând el la concluzia că formaţiunea sa nu mai prea are şanse să câştige alegerile, a uitat de tot devotamentul şi a început să pună botul la promisiunile făcute de şeful local şi cel judeţean al unuia dintre partidele useliste. Aşa că să nu ne mirăm, când vom afla că omul a virat-o spre acel partid. Poate n-o va face înainte de alegeri, deoarece are mari şanse să mai câştige un mandat, mai ales cu ajutorul mascat al useliştilor. Dar, mai mult ca sigur, că o va face după alegeri, dacă le câştigă actuala opoziţie.

Spun gurile rele că trei dintre pretendenţii de la partidul cu trei trandafiri la postul de deputat într-o zonă cu mulţi siderurgişti, nici nu au început bine campania pentru desemnarea candidatului, că se şi ceartă. Cârcotaşii au aflat că doi dintre nominalizaţi s-au supărat rău de tot pe cel de-al treilea, care, susţin ei, a furat startul şi a lipit deja afişe electorale prin oraş. În aceste condiţii, ei au început să-l vorbească de rău pe cel care a furat startul şi nu mai prididesc cu criticile la adresa lui. Numai că, trandafiriii cu pricina nu ştiu  că se pregăteşte să apară un al patrulea candidat pentru postul de parlamentar, care va fi scos în faţă pe ultima sută de metri, tocmai să nu poată fi lucrat de colegii săi de partid. Şi există şansă serioasă  ca el să-i devanseze în preferinţele electoratului pe ceilalţi trei. Aşa că, nici furatul startului şi nici alte matrapazlâcuri ieftine nu pot să câştige în faţa unui candidat serios şi cu potenţial, pentru un fotoliu în Parlamentul României.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Gurile rele nu stiu ca alesul amintit nu mai are nevoie sa schimbe barca,ajutat din plin de la judet, a reusit in scurt timp sa inlature opozitia de la nivel local reducand-o la tacere prin mijloace specifice adica pe unii inlaturandu-i iar pe altii cumparandu-i a.i.la ora actuala are drumul spre un nou mandat netezit.Pana si lumina lampaselor a fost redusa la jumatate prin actiunile sale altruiste.

  • Este adevarat ce spuneti , partial , cel mai tanar si mai inalt dintre cei 3 aspiranti la parlamentul Romaniei , membru al partidului cu trei trandafiri din orasul furnalelor , se distinge , clar in bine fata de ceilalti doi , este in strada tot timpul cu cetatenii orasului , ba chiar rezolva unele din doleantele lor , si cu siguranta are sigur sanse reale si clare sa devina parlamentar la urmatoarele alegeri.

  • mda..si tu ai dreptate,dar tot partial.
    banii tai si ai celorlalti 2 coechipieri sunt la fel de buni in buzunarul presedintelui vostru.se foloseste de voi pentru a-si plati activitatea de partid(sluga si el la judet) ca sa dea bine dupa gafa cu cazacu(de la alegeri).
    sfantul nistor o sa-l aleaga pe cel ce va v-a reprezenta,nu muc cel mic si neras din municipiu cu vise de viitor primar.
    mare atentie la cati bani mai pompati in el,se stie cat de parsiv e,cat de prost negociator e si cat de novice in politica e.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Felicitare Paste

19 minute ago

Felicitare Paste

20 de minute ago

Felicitare Paste

20 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

23 de minute ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

25 de minute ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

25 de minute ago