Categories: Actualitate

Grupare de hoți destructurată de polițiștii din Deva

Suspecții, doi adolescenți de 17 ani și un tânăr de 18 ani, toți din Simeria, au făcut un „raid” prin municipiul Deva, de unde au furat bijuterii din aur, bani ori chiar țigări.

Cu cheile în contact
Suspecții ținteau în special autoturismele și locuințele au descoperit anchetatorii. În noaptea de 24/25.09.2021, tinerii au sustras bijuterii din aur, bani, țigări și un ceas din locuința unor persoane din municipiul Deva. În aceeaşi noapte, tânărul în vârstă 18 ani a furat mai multe bunuri din interiorul unui auto­turism parcat pe raza municipiului Deva, în timp ce minorul de 17 ani a asigurat zona, pentru a nu fi surprinși. Cei doi, în perioada 27.09.2021 – 21.10.2021, pe timp de noapte, au mai comis furturi din autoturisme cu un mod de operare asemănător, profitând şi de faptul că o parte dintre autoturismele parcate nu era asigurate corespunzător prin încuierea portierelor (spre exemplu, într-unul dintre cazuri, au fost sustraşi 180 de lei, un laptop, două perechi de ochelari de soare și 5 parfumuri dintr-un autoturism parcat chiar în curtea locuinței persoanei vătămate. Anche­ta­torii mai spun că doi dintre suspecți au furat și o mașină care avea cheile în contact. Proprietarul autoturismului le uitase iar pentru tineri a fost o invitație la furt. Sus­pecții au ajuns în Centrul de Reținere și Ares­tare Preventivă din cadrul Poliției Muni­ci­piu­lui Deva, urmând să fie prezentaţi magis­traţilor, în vederea luării măsurilor legale. Po­liţiştii continuă cercetările pentru stabilirea în­tregii activități infracționale a celor trei tineri. (M.Gânju).

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Așa zisul activist de mediu, Alin Andrioni, prins de polițiști

Alin Andrioni (foto), hunedoreanul care a lăsat un om paralizat pe viaţă, după protestul din luna…

2 zile ago

Protest al polițiștilor din penitenciare. În jur de 5.000 de angajați vor bloca, miercuri, activitățile din pușcării

Și lucrătorii din penitenciare protestează     Sindicaliştii din penitenciare anunţă că miercuri, timp de…

4 zile ago

Ministrul Virgil Popescu: „S-a semnat contractul pentru construcția și punerea în funcțiune centralei electrice de la Mintia

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat că s-a făcut un nou pas important pentru construcţia…

4 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un politician din zonă și-a renovat vila de milioane…

4 zile ago

Bulina albă

Adrian Pușcaș, primarul orașului Hațeg Pentru că, din fonduri nerambursabile, a câștigat finanțare pentru a…

4 zile ago

Bulina neagră

Camil T., din municipiul Deva: Pentru că a fost condamnat la pușcărie, fiind judecat pentru…

4 zile ago