Gligor: Viitorul nostru se joacã la tombolã

Adriana Năstase

Preşedintele PDL Hunedoara, Dorin Gligor (foto), consideră  că prin acţiunile lor concertate, cei din USL vor să cumpere votul românilor. Iar tombolele, spectacolele şi tot felul de concursuri şi atenţii puse în joc reprezintă exact preţul pe care aceştia îl pun pe popor.

„Avem şanse reale să ajungem epava Europei”
„Viitorul nostru este jucat la tombolă de USL, de aceea, trebuie să votăm pentru statul de drept. Le vom spune NU şi îi vom trimite acolo unde le este locul, în sălile cu jocuri de noroc. Vor tombole cu premii ieftine, dar multe. Aceştia suntem noi pentru ei, o masă de cumpărat cu 2,5 lei, pe care mai apoi o vor trata ca pe o epavă. În definitiv, asta vom fi, fiindcă – dacă vor reuşi să acapareze puterea – avem şanse reale să devenim epava Europei”, a declarat Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara.
Biroul Permanent al PDL Hunedoara îi îndeamnă pe români să iasă la vot şi să apere statul de drept, spunând NU celor care vor să transforme România într-o epavă a Uniunii Europene.
„Crin Antonescu şi echipa lui din USL îi spun epavă preşedintelui Traian Băsescu, făcând astfel un exerciţiu psihologic asupra propriilor lor persoane. În acest mod, încearcă să-şi inducă singuri ideea că Traian Băsescu nu mai reprezintă nimic pentru nimeni. Trebuie să se mintă singuri şi să se şi convingă, pentru a putea manipula apoi oamenii, că ei sunt cei mai buni. Oare Traian Băsescu este o epavă pentru ei? De asta le este frică? O epavă sau pasărea Phoenix? O epavă care va putea să-i scufunde în adâncurile politicului şi să-i lase acolo pentru totdeauna? În data de 29 iulie, democrat-liberalii hunedoreni vor merge la vot, să voteze pentru România. Să spunem NU, pentru a ne apăra statul de drept!”, a adăugat liderul democrat-liberalilor din judeţ.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Gligore,
    Cred ca esti convins si tu ca esti un perdant permanent si sper ca si partidul pe care-l reprezinti( inca)sa fie pentru romani.
    Doamne ce comparatii folosesti....Basescu ...pasarea Phoenix?(mai citeste inca o date mesajul PDL-ului de pe telefon sau de pe tableta cu care v-a dotat, sigur nu ai ai inteles ceva bine). Poate Nero...da, compatatia este mai potrivita si te las sa ma plagiezi.
    In ceea ce priveste participarea voastra la votul din 29.07.2012...nu mai minti hunedoreni mai Pinochio, mai!

  • Sa devenim epava Europei? pff...Deja suntem epava Europei din cauza voastra care ne-ati facut de ras in afara....NU VA E RUSINE SA MAI IESITI IN FATA SA SPUNETI MINCIUNI?
    PW 29 O SA PLECATI CU TOTII!

  • si mai simplu, NU participati la vot! NU ne reprezinta interesele! NU ne foloseste la nimic! NU ne vindem constiinta! NU ne vindem viitorul!

  • Lasa ca vedeti voi minciuni daca se intoarce ciuma rosie peste Romania.Santeti alaturi de Voronin dragi USL-asi,numai el apreciaza ce se intampla la Bucuresti !

Recent Posts

Felicitare Paste

45 de minute ago

Felicitare Paste

45 de minute ago

Felicitare Paste

45 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

49 de minute ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

51 de minute ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

51 de minute ago