Sorina Popa

Convenţia PDL de sâmbătă a lămurit până la un punct lucrurile în acest partid. Vasile Blaga a fost reales preşedinte al formaţiunii democrat-liberale, din primul tur, primind 2.344 de voturi, din cele 4.567 valabil exprimate de delegaţii la convenţie. Elena Udrea a reuşit să fie votată de 2.014 dintre delegaţi, iar Monica Macovei a primit doar 209 voturi, pedeliştii fiind speriaţi, probabil, că fostul ministru al Justiţiei îi va da pe toţi cei cu probleme afară din partid, dacă va conduce formaţiunea politică.

Liderul PDL Hunedoara, Dorin Gligor (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că delegaţii hunedoreni, în număr de 113, au votat fiecare aşa cum le-a dictat conştiinţa. „A fost un rezultat previzibil, acela ca Vasile Blaga să câştige alegerile pentru preşedinţia partidului. Nu ştiu ce se va întâmpla mai departe. Partidul avea nevoie de o competiţie corectă şi eu spun că a fost una corectă. Nu voi pleca din PDL”, a afirmat Dorin Gligor.
Întrebat cum comentează ideea înfiinţării unui alt partid politic de către Elena Udrea şi Traian Băsescu, Gligor a spus că aceste lucruri trebuie făcute cu cap. „Trebuie să vedem dacă se face aşa, un partid, că este o necesitate, sau e vorba doar de un moft”, a adăugat Dorin Gligor.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o zi ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o zi ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o zi ago