Gimnaştii olandezi s-au întors în sală

10 mai 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Sportivii din toată lumea încep să revină în locaţiile destinate pentru desfăşurarea activităţii lor, cum este şi cazul gimnaştilor din Olanda, care s-au întors la antrenamente.

Gimnaştii olandezi de top au reînceput activitatea la centrul „Epke Zonderland“ din Heerenveen. „Sportivii noştri sunt din nou în sală. Sub reguli stricte şi respectând distanţa fizică, ei şi-au reluat pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo“, a anunţat federaţia batavă.
Sanne Wevers, campioana olimpică de la bârnă din 2016, a revenit şi ea în sală, la antrenamente, după ce, pentru a nu pierde contactul cu aparatul favorit, gimnasta şi-a instalat acasă, în dormitor, în timpul restricţiilor, o bârnă.
Gimnasta olandeză, acum în vârstă de 28 de ani, se recuperează încă după o accidentare la umăr şi a declarat: „Sunt convinsă că pot reveni la cel mai înalt nivel. Am pierdut mult în ultima perioadă, dar sper ca de acum încolo să ne putem antrena în ritm normal“, a spus Sanne. Echipa feminină a Olandei este calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
România, cap de serie la tragerea la sorţi pentru Campionatele Europene de handbal

Naţionala feminină de handbal a României se va afla în prima urnă valorică la tragerea la sorţi a grupelor turneului...

Atletism. Se reiau antrenamentele, dar nu neapărat în cantonamente

Atletismul este unul dintre sporturile care îşi vor putea relua activitatea, însă preşedintele federaţiei, Florin Florea, susţine că nu neapărat...

AJF Hunedoara, solidară cu membrii afiliaţi

Pe parcursul ultimelor zile conducerea operativă a AJ Fotbal Hunedoara a avut mai multe întâlniri online cu reprezentanţii FRF, cu...

Închide