GIMNASTICĂ. Simone Biles vrea și la Olimpiada de la Paris din 2024

Americanca Simone Biles, marea vedetă a gimnasticii artistice, a afirmat că ar putea reveni asupra deciziei de a se retrage după Jocurile Olimpice de la Tokyo, pentru a putea participa la cele de la Paris, din anul 2024.

“În acest moment, mă concentrez în principal asupra Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Apoi, urmează să particip la un turneu prin Statele Unite, care a fost pus la punct, iar eu sunt încântată să merg alături de celelalte fetele şi să fac acel turneu, în 36 de oraşe. După asta, nu sunt atât de sigură, pentru că antrenorii mei francezi m-au cam supus unui fel de şantaj emoţional, ca să revin ca specialistă”, a declarat Biles, care a cucerit patru medalii olimpice de aur în 2016, la Rio.

“Principalul meu obiectiv îl reprezintă  acum doar JO de la Tokyo, iar apoi turneul, după care vom vedea”, a adăugat gimnasta din SUA, în vârstă de 24 ani, care mai are în palmares 25 de medalii obţinute la Campionatele Mondiale.În 2019, Simone Biles anunţase că se va retrage din activitatea sportivă după JO 2020.

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
RUGBY. Debut al întrecerii din Divizia Națională de Seniori

Ediția 2021, din Divizia Națională de Seniori, liga a doua valorică, va avea doar nouă echipe la start iar meciurile

FOTBAL Liga a III-a. Partide importante pentru echipele hunedorene

Campionatul Ligii a treia de fotbal continuă la acest sfârșit de săptămână cu partidele din etapa a 15-a și jocuri

Anunţ buget

Închide